Θα αποφασίσετε; Rihanna και Leonardo Di Caprio έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν

Θα αποφασίσετε; Rihanna και Leonardo Di Caprio έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν

Είναι μαζί ή όχι;

263F159600000578-2976106-image-a-23 1425321037707 84530

Αυτή η σχέση εξελίσσεται σε τιτανικό; Δεν προλάβαμε να γράψουμε πολλά για αυτό το απρόβλεπτο ειδύλλιο και φαίνεται πως οι εξελίξεις αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα...

Μετά τις κοινές εμφανίσεις των Leonardo Di Caprio και Rihanna σε πάρτι, δεξιώσεις και διάφορα club του Los Angeles, το κυνηγητό των paparazzi για μια καλή κοινή τους φωτογραφία και πάνω που είχαμε συνηθίσει πως το αγαπημένο αγόρι της εφηβείας μας κατάφερε να ρίξει το αγαπημένο κορίτσι του σήμερα τα νέα από το Hollywood ανατρέπουν όσα ξέραμε.

Η μοναδική φωτογραφία των δύο stars από το πάρτι γενεθλίων της Riri πριν ένα λίγες εβδομάδες.


Το ρεπορτάζ λέει πως ο Leo εθεάθες πριν λίγες μέρες στο πάρτι του τραγουδιστή των Muse που έκανε στο σπίτι του παρέα με ένα πανέμορφο μοντέλο (τι άλλο φυσικά θα επέλεγε)!


Ο κατάσκοπος που ήταν μέσα στο πάρτι ανέφερε: "Πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και κάθησαν στο κρεβάτι και άφησαν την πόρτα ανοιχτή. Όλοι είχαν γυρίσει τα κεφάλια τους και προσπαθούσαν να δουν. Εκείνοι ήταν για ώρα ξαπλωμένοι στο κρεβάτι κα δεν είδαμε κάτι άλλο".

Πηγή κοντά στον διάσημο ηθοποιό ξεκαθάρισε πως η Rihanna και ο Leonardo Di Caprio είναι απλώς φίλοι. "Ο Leonardo είναι καιρό ελεύθερος και είναι απασχολημενος με τα γυρίσματα της νέας του ταινίας The Revenant στον Καναδά".

Μάλιστα! Και από πότε ο Leo έχει και γυναίκες φίλες αναρωτιόμαστε εμείς...

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Jennifer Aniston; Ο πατέρας της Angelina Jolie βάζει τα πράγματα στη θέση τους!