Ήταν όλες τους υπέροχες: Ποζάρουν για τη VOGUE και… κόβουν την ανάσα!

Ήταν όλες τους υπέροχες: Ποζάρουν για τη VOGUE  και… κόβουν την ανάσα!

Τα τρία  διάσημα μοντέλα φωτογραφίζονται μόνο με τα απαραίτητα! 

Η Άνοιξη έφτασε για τα καλά και όλες όσες έχουμε μερικά παραπανίσια κιλά, βρισκόμαστε ήδη σε... πανικό και ψάχνουμε να βρούμε τους τρόπους που θα τα χάσουμε μέχρι τον ερχομό του καλοκαιριού. Και κάπου εκεί, πάνω στην... απελπισία μας, έρχεται και το επόμενο τεύχος του περιοδικού VOGUE για να μας... αποτελειώσει. Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία πανέμορφα μοντέλα ποζάρουν για το εξώφυλλο της Βρετανικής VOGUE Απριλίου, και φορούν κάτι λιγότερο από τα... απαραίτητα.


Suki Waterhouse, Cara Delevingne και Georgia May Jagger φωτογραφίζονται φορώντας μόνο τα εσώρουχα και τα παιχνιδιάρικα, γούνινα ψηλοτάκουνά τους, σχεδιασμένα από την Sophia Webster, αναδεικνύοντας τα super καλλίγραμμα κορμιά τους και κάνοντας τη φωτογράφιση αυτή, μία από τις πιο καυτές που έχουμε δει τελευταία, ενώ στη συνέντευξη που παραχωρούν, μιλούν για τη μακροχρόνια φιλία που τις ενώνει.

266C24EF00000578-0-image-a-46 1425759359452 1 41ccc


Το εξώφυλλο του περιοδικού δεν θα είναι η επίμαχη και εντυπωσιακή φωτογραφία, αλλά μία άλλη, όπου οι τρεις καλλονές, παρόλο που ποζάρουν αυτή τη φορά φορώντας ρούχα, είναι εξίσου εκθαμβωτικές.

266C24E700000578-0-image-a-47 1425759370321 87fb8


Cara Delevingne και Georgia May Jagger έχουν κάνει και πάλι εξώφυλλα, μόνες τους, για το γνωστό περιοδικό, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για την 23χρονη σύντροφο του Bradley Cooper, Suki, που αυτή η φωτογράφιση αποτέλεσε και το ντεμπούτο της για τα εξώφυλλα της VOGUE. Ελπίζουμε οι φίλες της να της φέρουν... γούρι και μια καλή αρχή!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν ήξερε από πού της ήρθε: Βγήκε να κάνει τη βόλτα της και δέχτηκε επίθεση από... fan της!

Το σοκ της ημέρας: Η Kim Kardashian άλλαξε πάλι το χρώμα των μαλλιών της