«Ο πρωταγωνιστής των 50 Αποχρώσεων του Γκρι δεν είναι σέξι»: Δήλωση σοκ που θα προκαλέσει

Γωγώ Φούντα
«Ο πρωταγωνιστής των 50 Αποχρώσεων του Γκρι δεν είναι σέξι»: Δήλωση σοκ που θα προκαλέσει

Τι βόμβα ήταν αυτή βρε παιδιά;

Αγαπητές αναγνώστριες θα σας παρακαλέσουμε αν τρώτε ή πίνετε το οτιδήποτε να... σταματήσετε, γιατί η είδηση ή για την ακρίβεια η δήλωση που θα διαβάσετε θα σας κάνει να πνιγείτε! Ένα μόνο θα σας πούμε για να προϊδεάσουμε: Αφορά στον πρωταγωνιστή του 50 Shades Of Grey, Jamie Dornan!

jamie-dornan-vogue-1-23apr14-rex b 40c46

O Jamie Dornan λοιπόν, δεν ξέρουμε πώς είναι σαν ηθοποιός, και φυσικά ούτε σαν άνθρωπος, αλλά ξέρουμε με πάσα ακρίβεια, το πόσο σέξι και όμορφος είναι! Ε λοιπόν, υπάρχει και μία star εκεί έξω, η οποία έγινε διάσημη ως... σεξομανής, η οποία θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος άντρας, δεν έχει ίχνος sex appeal πάμω του!

feat-jamie-dornan 925ca
Kim-Cattrall-1148327 bc9a5

Μιλάμε για την Kim Catrall, την τηλεοπτική Samantha του Sex & The City, η οποία μπορεί σήμερα να έχει φτάσει τα 58, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν παραμένει hot και γοητευτική! Παρόλα αυτά, και παρά το σέξι της παρουσιαστικό, φαίνεται να είναι πλήρως συμβιβασμένη με την ηλικία της, γιατί είπε: «Μπορεί να είναι λόγω ηλικίας, αλλά δεν μου βγάζει καμία αντρίλα και καμία σεξουαλικότητα. Μου αρέσουν οι άντρες που φαίνονται άντρες, και όχι τα παιδάκια», είπε η star και έδωσε τη δική της... εκδοχή του σέξι αρσενικού, που είναι ο ηθοποιός Brendan Gleeson που βλέπετε εδώ:

268623E800000578-2989125-image-m-46 1426045191119 0ae52

Τώρα για να πούμε την αλήθεια, εμείς προτιμούμε τον Jamie, αλλά γούστα είναι αυτά! Άλλωστε, αν όλες οι γυναίκες ήθελαν τον ίδιο άντρα, θα κυκλοφορούσαμε καραφλές, από το ξεμάλλιασμα!

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina Jolie και η Amal Alamuddin στα μαχαίρια; Τι έχουν να χωρίσουν;

Καιρό είχαμε να τον δούμε: Μα καλά, πού χάθηκε ο Josh Hartnett;

Μετά το διασυρμό & τα κλάματα ήρθε η επανασύνδεση; Έκανε το διάσημο ζευγάρι πισωγύρισμα;