Καλά ξεμπερδέματα στην μέλλουσα νύφη: Το πιο κακό παιδί του Hollywood αρραβωνιάστηκε

Γωγώ Φούντα
Καλά ξεμπερδέματα στην μέλλουσα νύφη: Το πιο κακό παιδί του Hollywood αρραβωνιάστηκε

Να της ευχηθούμε πολλή υπομονή

Εντάξει για να είμαστε ειλικρινείς, τον αρραβώνα και το γάμο από κάποιους celebrities τον περιμένουμε, γιατί έχουν ένα πιο σεμνό προφίλ και γιατί γενικότερα δεν απασχολούν με σκάνδαλα, όχι ότι κι αυτοί δυστυχώς δεν είναι καταδικασμένοι να χωρίσουν, πριν ελαχίστων εξαιρέσεων!

mia-goth-engagement-ring 87a72

Ε ο Shia LaBeouf λοιπόν, δεν είναι από τα αγόρια που είναι... για σπίτι! Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός δεν είναι ούτε για κήπο, με την ακραία συμπεριφορά του, η οποία απασχολεί συχνά πυκνά τα tabloids. Την μία πλακώνεται, την άλλη βρίζει, την άλλη συλλαμβάνεται γιατί οδηγεί μεθυσμένος, γενικότερα σε δουλίτσα να βρίσκεται.

Κι όμως κυρίες και κύριοι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, φαίνεται να έχει καταφέρει, όχι απλά να γοητεύσει μία γυναίκα, γιατί ως γνωστόν εμείς τα κορίτσια αγαπάμε τους αλήτες-με την καλή έννοια-αλλά και να την πείσει να τον εμπιστευτεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του.

shia-labeouf-girlfriend-engaged d52e7

Η Mia Goth λοιπόν, η οποία είναι μοντέλο ετών 21, φαίνεται αρκετά μικρότερη βέβαια, εθεάθη με διαμαντένια κοτρώνα στο δάχτυλο, με αποτέλεσμα οι φήμες περί αρραβώνα του διάσημου ζεύγους να φουντώσουν. Τα 2... πιτσουνάκια, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Nymphomaniac», ξέρετε εκείνη που είχε προκαλέσει χαμούλη.

MiaGothShiaLabeoufMiaGothLeaveWorkoutUFFuEzGHgXkl b6387

Βρε παιδιά, αν εσείς τα έχετε βρει, εμείς να σας ευχηθούμε με το καλό! Α και να συμβουλεύσουμε την Mia να έχει... υπομονή!

Διαβάστε ακόμη:

H εμφάνιση της Sara Jessica Parker που μας καθήλωσε! Πώς σας φαίνεται;

Η Angelina Jolie και η Amal Alamuddin στα μαχαίρια; Τι έχουν να χωρίσουν;

Σφαγή γένους θηλυκού στο Hollywood: «Η Jennifer Lawrence είναι αγενής και ενοχλητική»