To ψέμα του Instagram: Πώς οι διάσημες κυρίες καταφέρνουν να μας ξεγελούν χωρίς photoshop

Γωγώ Φούντα
To ψέμα του Instagram: Πώς οι διάσημες κυρίες καταφέρνουν να μας ξεγελούν χωρίς photoshop

Kαλέ μήπως μπορούμε κι εμείς;

Είχαμε το photoshop στα εξώφυλλα των περιοδικών, τώρα έχουμε και το Instagram, στο οποίο για ακόμη μία φορά οι διάσημες κυρίες, και όχι μόνο, έχουν απλά βρει τον τρόπο να κάνουν τους εαυτούς τους να φαίνονται καλύτερους!

PicMonkey Collage bf407

Το φανταστικό, εξωπραγματικό και απίστευτο της υπόθεσης, είναι ότι την ίδια ακριβώς μέρα, και με τα ίδια ρούχα, οι ίδιοι άνθρωποι μπορεί να δείχνουν εντελώς διαφορετικοί. Ακόμα και η Miranda Kerr έχει πέσει θύμα της γοητείας του... φίλτρου, και έχει προσπαθήσει να κάνει το... κομπογιαννίτικο photoshop στον εαυτό της, το οποίο μπορεί να έπιασε, αλλά προκάλεσε γέλιο, γιατί με τα ίδιο ακριβώς outfit, το supermodel δεν έδειχνε σίγουρα τόσο λεπτό.

hqgw e8fc8

Για τις μετρ του είδους Beyonce και Kim Kardashian, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε, γιατί έχουν αναγάγει την πόζα και το φίλτρο σε ολόκληρη επιστήμη.

hsghw 0537c

Οπότε φίλες μου, την επόμενη φορά που θα δείτε μία κοπέλα άκρως εντυπωσιακή, να ανεβάζει την μία φωτογραφία μετά την άλλη, καθίστε και σκεφτείτε πόση προσπάθεια και πόσο πόνο δίνει ώστε να μπορέσει να βρει τα κατάλληλα φίλτρα που θα την κάνουν να δείχνει θεά. Και τελοσπάντων, ας αποφασίσουμε όλοι, ότι αφού δεν μπορούν οι stars να δείχνουν τέλειες, με τόσο... καλλωπισμό, μάλλον δεν είμαστε προορισμένοι εκ φύσεως γι' αυτό.

Πειράζει που προτιμάμε τις πιο γλυκούλες και αυθόρμητες φωτογραφίες;

Διαβάστε ακόμη:

Η Kate Moss αρνείται να κάνει botox: Aντέχετε να δείτε τις κοντινές της λήψεις;

Σπόντα ή τυχαίο; Η Ευαγγελία Αραβανή στέλνει το... μήνυμά της μέσω Instagram

Το instagram πήρε «φωτιά» και φταίει η Eva Mendes: Δείτε την πρώτη της φωτογραφία