Oι φωτογραφίες της ντροπής: Δείτε την Kylie Jenner άβαφη και δυστυχώς... παραμορφωμένη

Γωγώ Φούντα
Oι φωτογραφίες της ντροπής: Δείτε την Kylie Jenner άβαφη και δυστυχώς... παραμορφωμένη

Η κατάστασή της κρίνεται πλέον μη αναστρέψιμη

Η Kylie Jenner, σίγουρα δεν είναι μία συνηθισμένη 17χρονη. Eν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της, είναι διάσημη, πλούσια και οι paparazzi κυνηγούν την ίδια και την υπόλοιπη οικογένειά της σε κάθε τους βήμα. Εκτός όλων των παραπάνω, είναι και μία ανήλικη, η οποία μετρά ήδη αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, τόσες πολλές που κοντράρει με αξιώσεις stars όπως η Cher αλλά και η Renée Zellweger.

kylie-jenner-no-make-up-02 bebc7

Και καλά όταν είναι βαμμένη. Τι γίνεται όμως όταν η αλάνθαστη Kylie Jenner κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και οι φωτογράφοι είναι για να την κάνουν ρόμπα; Γίνεται αυτό που λέμε... χαμούλης!

kylie-jenner-no-make-up-03 25a2e

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε τη 17χρονη star, στο αεροδρόμιο του Los Angeles, αν και αν κρίνουμε από το παρουσιαστικό της, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη. Κι όμως κυρίες και κύριοι! Τα λαγωνικά των ξένων Μέσων την αναγνώρισαν, με δυσκολία βέβαια, και άρχισαν να την απαθανατίζουν σε όλες της τις κινήσεις.

kylie-jenner-no-make-up-04 016af

Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε; Τα χείλη; Το δέρμα που γυαλίζει περισσότερο και από του... πατέρα της; Ή η κρεατοελιά, που ειλικρινά δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ; Το παρουσιαστικό της ανήλικης Kylie, το τονίζουμε για ακόμη μία φορά, φαινόταν αλλοιωμένο, γερασμένο και για κάποιο λόγο (για ποιον άραγε;) μας θύμισε όλες εκείνες τις γυναίκες, που από κάποια ηλικία και μετά παθαίνουν αμόκ και «πλακώνονται» στις πλαστικές.

kylie-jenner-no-make-up-05 9e94c

Αν είμαστε μία φορά, κατά αυτών των γυναικών, είμαστε δέκα στην περίπτωση ενός νεαρού κοριτσιού που έχει καταντήσει σαν την... μητέρα της Kris Jenner. Άραγε στα 25 της, πώς θα είναι;

Διαβάστε ακόμη:

Δεν θα το πιστεύετε πόσο μεγάλωσε η Harper Beckham! Δείτε την για ψώνια μαζί με τον μπαμπά

Χαμός: Superstar πιάστηκε επ' αυτοφώρω να κάνει χρήση κοκαΐνης! Δείτε τα ντοκουμέντα

50 αποχρώσεις του Γκρι: Ο Jamie Dornan ξεσπά και βάζει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους