Έκανε (πάλι) αυξητική στήθους η Victoria Beckham; Οι φωτογραφίες που την «καίνε»

Έκανε (πάλι) αυξητική στήθους η Victoria Beckham; Οι φωτογραφίες που την «καίνε»

Μα γιατί;

H Victoria Beckham είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα μας fashion icons. Διαθέτει τρομερή αίσθηση του στυλ και καταφέρνει να ξεχωρίζει ακόμα και μέσα στο πιο απλό σύνολο. Από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγει, μέχρι το μακιγιάζ και τα μαλλιά, η Posh ποτέ δε μας έχει απογοητεύσει.


Εκτός από fashionista είναι και δαιμόνια επιχειρηματίας, μιας και η συλλογή με τα ρούχα της γίνεται -κάθε σεζόν- ανάρπαστη. Η γυναίκα αυτή, λοιπόν, τα έχει όλα. Πετυχημένη πορεία, τέλεια οικογένεια, δόξα. Μα καλά, δεν της λείπει τίποτα; Σαφώς και της λείπει και αυτό είναι η... αυτοπεποίθηση.

victoria-beckham-boob-job bb48a


Η Beckham, λοιπόν, είχε παραδεχτεί πέρσι τον Φεβρουάριο στο Allure Magazine πως είχε αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης από το στήθος της καθώς και ότι... «τα έβγαλαν τα λεφτά τους». Και να που μάλλον άλλαξε γνώμη και είπε να επιστρέψει στις καλές juicy εποχές της.

victoria-beckham-transformation dece4

Η Victoria τον περασμένο Μάιο (αριστερά) και φέτος το Μάρτιο (δεξιά). Η διαφορά είναι οφθαλμοφανής!

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο Paris Fashion Week σχολιάστηκε έντονα μιας και το στήθος της έδειχνε πολύ πιο μεγάλο. Ο πλαστικός χειρουργός Anthony Youn μίλησε στο RadarOnline και ανέλυσε το... αποτέλεσμα, τονίζοντας πως σίγουρα έχει βάλει πάλι σιλικόνη! Συγκεκριμένα δήλωσε: «Φαίνεται πως η Victoria έβαλε νέα ενθέματα σιλικόνης. Το στήθος της είναι πολύ πιο γεμάτο και στρογγυλό, ενδείξεις που μας οδηγούν σε πλαστική επέμβαση».

Αχ βρε αγαπημένη μας Victoria γιατί πάλι; Εμείς σε προτιμάμε με φυσικό look...

Διαβάστε ακόμα

Προβλήματα στον παράδεισο: Παίρνει διαζύγιο το πιο αγαπημένο ζευγάρι στο Hollywood;

Ε όχι! Η εικόνα της Victoria Beckham είναι πλέον ανησυχητική