Εδώ υπάρχει μία φιλία μεγάλη: Η διάσημη κολλητή της Amal Alamuddin μας είχε... ξεφύγει

Ερμιόνη Σαρρή
Εδώ υπάρχει μία φιλία μεγάλη: Η διάσημη κολλητή της Amal Alamuddin μας είχε... ξεφύγει

Μα πώς δεν το είχαμε σκεφτεί;

Νομίζαμε ότι παίζουμε τη showbiz στα δάχτυλα, αλλά από ότι φαίνεται οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και συνεχώς μαθαίνουμε νέα πράγματα για τη ζωή στα στενά του Hollywood. Κυρίες τσακώνονται, σύζυγοι απατούν και διάσημα ζευγάρια γίνονται μία μεγάλη παρέα.

Όσο, λοιπόν, και αν είχαμε ξεψαχνίσει την προσωπική ζωή της Amal Alamuddin, δεν είχαμε καταλάβει ότι η όμορφη δικηγόρος και η Cindy Crawford είναι... κολλητές. Οι δύο κυρίες γνωρίστηκαν μέσω των συζύγων τους και από τότε είναι συνεχώς σε επικοινωνία. Μάλιστα, κάνουν μαζί τις αποδράσεις τους προς το Μεξικό, αφού ο George και η Cindy έχουν αγοράσει μαζί τα εξοχικά τους. Πόρτα με πόρτα είναι τα δύο διάσημα ζευγάρια και η τετράδα αυτή δε σταματάει ποτέ να διασκεδάζει.

amal--z 27801
george-clooney-amal-alamuddin-rande-gerber-cindy-crawford-inline eeedd

Δύο γυναίκες δυναμικές και έξυπνες φανταζόμαστε, πως έχουν πολλά να πούνε σε καθημερινή βάση. Η ηθοποιός την αγαπάει ιδιαίτερα και δεν έκρυψε ποτέ τη χαρά της , όταν ο αμετανόητος εργένης και η διάσημη δικηγόρος πέρασαν... στεφάνι. Το γλέντι ήταν ξέφρενο και το ποτό έρρεε κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς. Μα ήταν δυνατόν ο George να μη χαρεί το γάμο του; Εννοείται, πως όχι!

229343-4d3ddb2c-4597-11e4-8ff2-fe0ffc289a61 4f556

Διαβάστε ακόμα:

Γυναίκες όλου του κόσμου ενωθείτε! Ο πιο σέξι άντρας του Hollywood είναι πλέον ελεύθερος

Kate άσε και κάποιον για τις υπόλοιπες:Δε διανοείστε με ποιον φρεσκοχωρισμένο star τα έχει