Είναι ο Cruise & η Holmes οι πιο κακοί γονείς στο Hollywood;Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας

Είναι ο Cruise & η Holmes οι πιο κακοί γονείς στο Hollywood;Διαβάστε και κρίνετε μόνοι σας

Χωρίς να το θέλουν... βλάπτουν τη Suri

Πώς αλλάζουν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Εκεί που ζεις τον απόλυτο έρωτα, ξαφνικά κάτι συμβαίνει και όλα διαλύονται. Όταν όμως έχεις φέρει στον κόσμο ένα παιδί, σίγουρα οφείλεις να το σεβαστείς και φυσικά να διατηρήσεις φιλικές σχέσεις με τον/την πρώην σύζυγό σου για το καλό του. Έτσι δεν είναι;


Κάτι τέτοιο δε φαίνεται να κάνουν ο Tom Cruise και η Katie Holmes, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα το πρώην ζευγάρι δεν ανταλλάσει πια ούτε «γεια». Ναι, καλά διαβάσατε! Λέγεται, λοιπόν, πως από τη στιγμή που πήραν διαζύγιο και μετά τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο Cruise νιώθει προδομένος από την Holmes. Έχει τονίσει πάμπολλες φορές πως εκείνη του έχει καταστρέψει τη ζωή, μιας και λίγο πριν κλείσει τα 50 του ζήτησε διαζύγιο!

621685-katie-holmes-suri-and-tom-cruise 6734e


Όσο για την κορούλα του Suri; Δεν την βλέπει πολύ, καθώς έχει θέσει ως προτεραιότητά του την καριέρα του. Από την άλλη βέβαια και η Holmes δε δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να τα βρει με τον πρώην σύζυγό της για χάρη του παιδιού της. Και οι δυο βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από όλα και δυσκολεύουν τη ζωή της 8χρονης Suri.

1341013105 katieholmes-tomcruise-467 67298


Μήπως ήρθε η ώρα να συμμορφωθούν και να γίνουν καλύτεροι γονείς;

Διαβάστε ακόμα

Πόσες πλαστικές ακόμα;Αφού άλλαξε τελείως το πρόσωπό της,τώρα «πείραξε» και τα οπίσθιά της

Γυναίκες όλου του κόσμου ενωθείτε! Ο πιο σέξι άντρας του Hollywood είναι πλέον ελεύθερος