Jamie Dornan: Η δήλωση που θα ανησυχήσει τις θαυμάστριές του

Γωγώ Φούντα
Jamie Dornan: Η δήλωση που θα ανησυχήσει τις θαυμάστριές του

Γιατί ανησυχεί για τον εαυτό του ο πρωταγωνιστής των 50 Αποχρώσεων του Γκρι;

Mέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Jamie Dornan κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές όλων των γυναικών, και η λατρεία προς το πρόσωπό του να φτάσει τα επίπεδα Brad Pitt και David Beckham-καλά υπερβάλλουμε λίγο, απλά προσπαθούμε να τονίσουμε το μέγεθος-με αποτέλεσμα, τώρα πια, να μην μας ενδιαφέρουν μόνο οι κοιλιακοί του, αλλά και οι ταινίες αλλά και οι δηλώσεις του.

Το όμορφο αγόρι λοιπόν, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη, στην οποία μας φάνηκε πολύ προβληματισμένος και συννεφιασμένος, και ομολογούμε ότι ανησυχήσαμε λιγάκι: «Με προβληματίζει το πόσο εύκολα μπαίνω στον ρόλο ενός ψυχοπαθούς δολοφόνου όπως στο The Fall ή ενός σαδομαζοχιστή όπως στο 50 Αποχρώσεις του Γκρι. Ομολογώ πως έχω αρχίσει να ανησυχώ», είπε.

268C0DB800000578-0-image-a-56 1426780671774 3cb8e

Συγνώμη να κάνουμε μια ερώτηση; Όχι ότι είμαστε κριτικοί κινηματογράφου, αλλά ο Jamie δε θεωρείται και ιερό τέρας της υποκριτικής, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει βασική πιθανότητα να μην μπαίνει και τόσο στο πετσί του ρόλου! Δεν ξέρουμε απλά λέμε. Α και είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει και στις 2 επόμενες συνέχειες της ταινίας που τον έκανε superstar. Έτσι μπράβο!

Διαβάστε ακόμη:

Είναι τόσο απλό; Η Eva Mendes δίνει τη μαγική συνταγή του έρωτα

Miley,χωράς από... τις πόρτες τέλος πάντων;Οι νέες φωτογραφίες του Patrick που τον «καίνε»

Μας αποτελείωσε! Η φωτογραφία «χτύπημα» της Δούκισσας Νομικού για όλες τις γυναίκες