Eπιτέλους, Ryan Reynolds! Έκανε την αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε!

Eπιτέλους, Ryan Reynolds! Έκανε την αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε!

Ο διάσημος ηθοποιός έκανε την ευχάριστη έκπληξη! 

Εδώ και τρεις μήνες, από τότε που η πρώτη κόρη των Ryan Reynolds και Blake Lively ήρθε στον κόσμο, ένας... ανελέητος αγώνας έχει ξεκινήσει, σχετικά με την αποκάλυψη του ονόματος της μικρής. Εδώ που τα λέμε, όταν πρόκειται και για δύο Χολιγουντιανούς σταρ, τα πράγματα μόνο κάπως έτσι θα μπορούσαν να είναι, αφού οι διάσημοι τον θέλουν τον... χρόνο τους για να αποκαλύψουν πληροφορίες της ζωής τους. Αν βέβαια, δεν έχουν γίνει ήδη γνωστές από τρίτα πρόσωπα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση των διάσημων γονιών με την κόρη τους, πριν λίγες μέρες

The-pair-welcomed-their-baby-daughter-into-the-world-before-New-Year-259801 ff762


Η γνωστοποίηση λοιπόν, του ονόματος της νεογέννητης κόρης τους, είναι μια είδηση που θα έκανε αίσθηση, αφού πολλά είναι τα επικείμενα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, και ο διάσημος μπαμπάς, αποφάσισε επιτέλους, να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο και να μας αποκαλύψει το όνομά της.

uykik 0c16b


Και φυσικά, όλα δείχνουν, πως τα δύο επικρατέστερα ονόματα που είχαν ακουστεί μέχρι σήμερα, Violet και James, δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού όντως το όνομα της μικρής είναι το δεύτερο. Ο 38χρονος ηθοποιός, βρέθηκε στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, όπου και παραδέχτηκε πως το όνομα αυτής... θα είναι James. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τη λένε James. Όλοι το γνωρίζουν και το επιβεβαιώνω σε όποιον με ρωτά».

268E38C600000578-3004189-image-m-54 1426858102415 c8523


Ε, πες μας έτσι βρε Ryan! Εμείς φταίμε που... μας διέφυγε να σε ρωτήσουμε. Τουλάχιστον, μας λύθηκε πλέον αυτή η απορία.

Διαβάστε ακόμη:

Aκόμα δε χώρισε και τα πέταξε όλα:Η Suki Waterhouse όπως-πραγματικά-δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Kylie Jenner οδηγείται σιγά-σιγά στην καταστροφή: Η κίνηση που θα την «αποτελειώσει»