Δείτε το συγκλονιστικό post της Μαρίας Μενούνος για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Δείτε το συγκλονιστικό post της Μαρίας Μενούνος για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Η διεθνούς φήμης παρουσιάστρια σχολίασε το τραγικό αυτό συμβάν. 

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που αυτές τις μέρες αναφέρθηκαν στον τραγικό θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συντάραξε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, και έστειλαν τον δικό τους μήνυμα, για τον αδικοχαμένο νέο, αλλά και για το bullying που υπέστη ο ίδιος, όπως και πολλά ακόμα άτομα δέχονται καθημερινά.


Όμως, όπως φαίνεται, τα άσχημα αυτά νέα άγγιξαν και την εκτός ελληνικών συνόρων, Μαρία Μενούνος. Η διάσημη Ελληνο-αμερικανίδα παρουσιάστρια, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μιλώντας για τον Βαγγέλη, αλλά και παροτρύνοντας όλους όσους γίνονται θεατές τέτοιων καταστάσεων να αντιδράσουν.


Συγκεκριμένα ανέφερε: «Συγκλονίστηκα από τα νέα πως μία ακόμα ζωή χάθηκε από bullying. Αυτή η όμορφη ψυχή, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, από την Ελλάδα, ήταν βασανισμένος πέρα από κάθε φαντασία, μέχρι που αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή. Η ιστορία είναι κτηνώδης. Πότε θα τελειώσει όλο αυτό; Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάποιους που δέχονται bullying, παρακαλώ να αφυπνιστεί για αυτούς και να τους βοηθήσει ή να μιλήσει σε κάποια αρχή που μπορεί. Πρέπει να σταματήσουμε όλο αυτό! RIP Βαγγέλης Γιακουμάκης!».

gnhm 8fbfd