Νέα κόντρα στη showbiz; Superstar μετακομίζει εξαιτίας της διάσημης γειτόνισσάς του

Ερμιόνη Σαρρή
Νέα κόντρα στη showbiz; Superstar μετακομίζει εξαιτίας της διάσημης γειτόνισσάς του

Η άτακτη σταρ τον έκανε να πάρει τη βαλίτσα του για άλλη... γειτονιά

Αν μέχρι τώρα αισθανόσασταν κάπως άτυχοι για τους γείτονές σας, τα νέα αυτά θα σας αλλάξουν γνώμη. Μη νομίζετε δηλαδή ότι το Hollywood έχει μόνο λάμψη και μεγάλες στιγμές, καθώς τα στενά του είναι γεμάτα από δυσκολίες και... παράπονα. Υπάρχουν οι άτακτοι σταρς, υπάρχουν όμως και αυτοί που ψάχνουν αυτά τα πέντε λεπτά ηρεμίας που δυστυχώς δεν καταφέρνουν να τα βρουν.

Το πουλάει το σπίτι ο Orlando Bloom και το όνομα της υπεύθυνης ξεκινάει από T. Μαντέψτε. Η Taylor Swift τον έφτασε στο σημείο να βάλει πωλητήριο στο διαμέρισμά του και να αναζητάει το καινούργιο του ησυχαστήριο. Οι παπαράτσι έχουν κάνει στέκι τη γειτονιά των δύο σταρς και αυτό είναι που έκανε τον ηθοποιό να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Τα πάρτι της τραγουδίστριας και οι διάσημοι επισκέπτες της έχουν κάνει την 155 Franklin Street το νεό hot spot της showbiz και ο Orlando κάτι τέτοια δεν τα αγαπάει καθόλου.

26E0AED000000578-3006321-image-a-7 1427023906812 f101a
Orlando-Bloom a6ba1
Taylor-Swift-had-a-night-out-in-Downtown-LA-on-Saturday 320e3

Ο ηθοποιός είναι χαμηλών τόνων και όλο αυτό τον κούρασε. Μα να θες να ησυχάσεις και να έχεις τα φλας έξω από το παράθυρο να αστράφτουν; Δεν του ρίχνουμε και άδικο, καθώς εδώ και χρόνια έχει δείξει πως δεν είναι αγόρι της... λάμψης και των δημοσιευμάτων. Όχι τίποτε άλλο θα βγουν και τα δικά του «άπλυτα» στη φόρα και μετά άντε να τα... μαζέψει.

orlando-y-taylor-tx1-236x300 1 f940f

Διαβάστε ακόμα:

Η Βlake Lively έχει χιούμορ και μας το αποδεικνύει με τον πιο αστείο τρόπο!

Επιτέλους! Η Kim Kardashian έντυσε τη North όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας της