Ξέρεις τι είναι να γυμνάζεσαι 7 φορές την εβδομάδα... και αυτό να μη φαίνεται;

Γωγώ Φούντα
Ξέρεις τι είναι να γυμνάζεσαι 7 φορές την εβδομάδα... και αυτό να μη φαίνεται;

'Η κάποια έχει πολύ κακό μεταβολισμό, ή μας δουλεύει ψιλό γαζί

Ναι τώρα ξέρουμε ότι θα μας πείτε κακές και επικριτικές, αλλά θα πρέπει να παραδεχτείτε, ότι κάπου βαθιά μέσα σας, έχετε αναρωτηθεί ακριβώς το ίδιο και εσείς. Όχι ότι το λέμε για κακό-προς θεού-ούτε ότι το να μην έχεις αναλογίες μοντέλου είναι κατακριτέο, τότε δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί σχεδόν κανείς στο δρόμο, αλλά το να προσπαθείς τόσο πολύ και τελικά να μην έχεις αποτέλεσμα, συγνώμη αλλά το βρίσκουμε σκληρό.

455736635dm00117-the-hollyw c4484

Η Khloe Kardashian λοιπόν, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εμφανισιακά και στυλιστικά άλματα, και μπράβο της, μίλησε πρόσφατα για τη... δύσκολη καθημερινότητά της, η οποία αποτελείται από γυμναστική και δίαιτα. «Γυμνάζομαι 7 φορές την εβδομάδα. Τις 5 με προπονητή, και τις άλλες 2 κάνω ότι αρέσει σε μένα», είπε.

article-2681463-1F6788EA00000578-643 634x904 494b0

Βρε Khloe μου, όχι ότι δε σε πιστεύουμε, αλλά αν όντως ακολουθούσες αυτό το πρόγραμμα, θα έπρεπε να είσαι σαν τη Gisele! Από την άλλη, αν τελικά λες αλήθεια, θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς γιατί κάτι δεν πάει καλά. Πάντως ξέρουμε σίγουρα ότι το στομάχι σου θα κάνει «γλου γλου» με τόσο νερό που πίνεις.

Μα τι έχουν πάθει όλες και θέλουν να γίνουν σαν αθλήτριες του στίβου; Και αυτοί που προτιμούν τις καμπύλες τι θα κάνουν; Μπακούρια θα μείνουν; Μήπως να χαλαρώναμε λιγάκι;

Διαβάστε ακόμη:

Την προσοχή σας παρακαλώ: Τα οπίσθια αυτά ανήκουν σε... 49χρονη (!) star

Μέσα στο σπίτι των Bradgelina: Η αποκάλυψη που θα ενοχλήσει πολύ κόσμο!

Επιτέλους το τοπίο ξεκαθάρισε: Η Mila Kunis τελικά έχει γίνει κυρία Kutcher ή όχι;