Ποιος μίλησε για τον Casper; Η Jennifer Lopez ανήκει αλλού...

Ερμιόνη Σαρρή
Ποιος μίλησε για τον Casper; Η Jennifer Lopez ανήκει αλλού...

Ένας «έρωτας» αναλλοίωτος στο χρόνο

Η ζωή της είναι καθημερινά στα πρωτοσέλιδα. Είτε με την εμφάνισή της είτε με τους δεσμούς της η JLo έχει πάντα κάτι να μας πει. Μία σέξι γυναίκα και μητέρα που έχει απασχολήσει τα μέσα ουκ ολίγες φορές με τους έρωτές της. Τον τελευταίο καιρό μας έχει μπερδέψει εντελώς, αλλά πού θα μας πάει θα το λύσουμε και αυτό.

Το θέμα Casper Smart και JLo βρίσκεται υπό εξέταση. Οι περισσότεροι τους θέλουν μαζί και οι υπόλοιποι (και η JLo μέσα σε αυτούς) προσπαθούν να αποδείξουν, πως σχέση ήταν και... πέρασε. Ο,τι και να γίνεται μεταξύ τους, η καρδιά της τραγουδίστριας ανήκει αλλού και δε θα ξεριζωθεί από εκεί για κανέναν και για τίποτα.

Jennifer-Lopez-Twins-Max-Emme-Home-Event-Photos 2 16e8a

Τα δυο της αγγελούδια είναι και η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της. Η Emme και ο Max έκαναν μετά από πολύ καιρό τη δημόσια εμφάνισή τους με την καλλονή μαμά τους και πραγματικά είναι αξιαγάπητα πλάσματα. O μικρός Marc Anthony (μα είναι ολόιδιοι) και η μικρή Jennifer (το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση της Emme) φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα του «Home».

Jennifer-Lopez-Twins-Max-Emme-Home-Event-Photos 96c2d
Jennifer-Lopez-Twins-Max-Emme-Home-Event-Photos 1 a9919
Jennifer-Lopez-Twins-Max-Emme-Home-Event-Photos 3 48305

Όσο, λοιπόν, και αν ο κόσμος θέλει να μάθει αν είναι μόνη της ή όχι, η σέξι λατίνα απαντάει πως είναι μία χαζομαμά που δε χορταίνει να περνάει το χρόνο της με τα παιδιά της. Οι έρωτες πάνε και έρχονται, οι αγάπες όμως μένουν για πάντα... εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Επιτέλους το τοπίο ξεκαθάρισε: Η Mila Kunis τελικά έχει γίνει κυρία Kutcher ή όχι;

Μήπως δε θα έπρεπε; Είναι μόλις 2 ετών και βάφεται όπως η διάσημη μαμά της