Δε θα πιστεύετε πόση ώρα παίρνει στην Kylie Jenner να «φουσκώσει» τα χείλη της!

Δε θα πιστεύετε πόση ώρα παίρνει στην Kylie Jenner να «φουσκώσει» τα χείλη της!

Πραγματικά μείναμε άφωνες

Αυτή η οικογένεια θα μας τρελάνει. Για ποια μιλάμε; Μα φυσικά για την περιβόητη Kardashian. H Κim, η Khloe και η Kourtney έχουν ξεφύγει τελείως! Σειρά για τις μικρές της οικογένειας να κάνουν... πάταγο. Η Kendall (η πιο μετρημένη της οικογένειας) έχει κατακτήσει τις πασαρέλες, τη στιγμή που η αδερφή της Kylie προσπαθεί να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.


Με τι τρόπο; Μα φυσικά με τις πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί. Το... πριν και το μετά είναι σοκαριστικό!

kylie bca8a e41df


Η μεγαλύτερη διαφορά πάνω στο πρόσωπό της; Μα φυσικά τα χείλη της. Και πάνω που πιστεύαμε πως έχει βάλει αρκετή ποσότητα σιλικόνης έρχεται ένα δημοσίευμα του Life And Style και αλλάζει τα δεδομένα. Λέγεται, λοιπόν, πως η Kylie βάφει με τις ώρες τα χείλη της μέχρι να πετύχει το πολυπόθητο juicy αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πόση ώρα της παίρνει να τα... περιποιηθεί; 40 λεπτά!

cfb1801f-830a-4575-8d0f-b15a79e165f6-620x439 74fec

Ναι, καλά διαβάσατε. Κάθεται σαράντα ολόκληρα λεπτά και «γεμίζει» τα χείλη της με κραγιόν και μολύβι μέχρι να φανούν... τεράστια! Μάλλον έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της, δεν εξηγείται αλλιώς... Όσο για το αν έχει κάνει πλαστική στα χείλη; Αυτό εννοείται. Φαίνεται όμως πως το αποτέλεσμα δεν την ικανοποίησε και για αυτόν ακριβώς το λόγο σπαταλά ώρες από τη ζωή της για να τα «γεμίζει».

Διαβάστε ακόμα

Αυτό το διάσημο ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του (ούτε μπροστά στα παιδιά του)!

Ποιος μίλησε για περασμένα μεγαλεία; Η Cindy Crawford ετοιμάζει σέξι φωτογράφιση