Μα τι αλλαγή είναι αυτή! Η Pippa Middleton κυκλοφορεί όπως απαιτεί το παλάτι.

Ερμιόνη Σαρρή
Μα τι αλλαγή είναι αυτή! Η Pippa Middleton κυκλοφορεί όπως απαιτεί το παλάτι.

Λέτε να το υιοθετήσει αυτό το look;

Το όνομα της κατάφερε να γίνει γνωστό από την πρώτη κιόλας ημέρα του γάμου της αδερφής της, Kate Middleton. Ένα λευκό φόρεμα που τόνιζε τα οπίσθιά ήταν και η αιτία, όπου η Pippa Middleton έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα της Μεγάλης Βρετανίας.

Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και πέρα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τύπος έχει ασχοληθεί με τις σέξι εμφανίσεις της Pippa. Και όσο εκείνη κυκλοφορούσε αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της, τόσο το παλάτι βρισκόταν εν βρασμώ. Φήμες θέλουν την Kate να έχει έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση λόγω του στιλ της αδερφής της και να προσπαθεί να τη... μαζέψει.

pippa-middleton-fashion-coat-london-photos-05 457aa

Μάλλον το πέτυχε και η αδερφή της πια μπορεί να σταθεί αναλόγως δίπλα στη βασιλική οικογένεια. Βλέπετε θα γίνει και για δεύτερη φορά θεία και μάλλον τα μέτρα έγιναν πολύ αυστηρά. Εμφανίστηκε, λοιπόν, με ένα κλασσικό παλτό, μαύρο οπάκ καλσόν και απλές μπαλαρίνες και μας έδειξε τη σοβαρή της πλευρά. Επίσης τα μαύρα κοκάλινα γυαλιά μυωπίας έδιναν ένα ακόμη πιο σοβαρό τόνο στην εμφάνισή της και σίγουρα η Ελισάβετ μόλις την είδε θα... ανάσανε.

pippa-middleton-fashion-coat-london-photos-09 f87f3
pippa-middleton-fashion-coat-london-photos-02 6b4ea

Όπως πάντα κούκλα η Pippa και αναμένουμε να δούμε, θα το υιοθετήσει τελικά το αλά... Kate στιλ ή θα γυρίσει ξανά στις παλιές της εμφανίσεις;

pippa-middleton-fashion-coat-london-photos-03 c8ee9

Διαβάστε ακόμα:

Κι όμως! Supermodel κυκλοφορεί με... ψεύτικα μαλλιά, αφού τα δικά της καταστράφηκαν!

Η δήλωση της Mila Kunis για το σεξ με τον Ashton Kutcher που θα προκαλέσει