Η Kim «έφαγε πόρτα»: Ποια νεαρή star αναδείχθηκε επιστημονικά ως το απόλυτο κορμί;

Γωγώ Φούντα
Η Kim «έφαγε πόρτα»: Ποια νεαρή star αναδείχθηκε επιστημονικά ως το απόλυτο κορμί;

Κάποιος την μάτιασε τελευταία

Ήταν σίγουρα μία κακή εβδομάδα για την Kim Kardashian. Εντάξει όσο μπορεί μία εβδομάδα να είναι κακή για μία διάσημη δισεκατομμυριούχο αλλά λέμε τώρα. Που λέτε, αφού η Kim αποφάσισε με βαριά καρδιά να επανέλθει στο πιο φυσικό καστανό της χρώμα, προκειμένου να μην καραφλιάσει από τα πολλά ντεκαπάζ, έρχεται ακόμη ένα χτύπημα της μοίρας και μάλιστα... επιστημονικά αποδεδειγμένο.

0AB6236900000514-0-image-m-9 1427283662991 d2ff4

Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν και άντρες και γυναίκες, το κορμί της Kim, και κατ' επέκταση οποιοδήποτε που να μοιάζει σε αυτό, δε θεωρείται σε καμία περίπτωση ιδανικό αλλά ούτε καν... ελκυστικό! Μάλιστα, οι ερωτηθέντες ανέδειξαν το κορμί της Taylor Swift ως το απόλυτο, καθώς προτιμούν μία ψιλόλιγνη σιλουέτα με μακριά πόδια, από μία πιο... κοντή με καμπύλες.

26CE81EF00000578-0-image-a-10 1427283872814 87bb0

Με λίγα λόγια, αν η Marilyn Monroe ζούσε τώρα θα ήταν στα... αζήτητα! Βέβαια, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η λογική εξήγηση είναι, ότι κορμιά σαν της Taylor, φαίνονται πιο υγιή, σε σχέση με τα πιο γεμάτα, κάτι που ίσως να εξηγεί και την απίστευτη απήχηση που έχουν τα workouts και οι διατροφές των μοντέλων.

Επιτρέψτε μας βέβαια να αμφισβητήσουμε την επιστήμη, ναι μάλιστα, και να φέρουμε τα παραδείγματα των Eva Longoria, Eva Mendes και Jennifer Lopez. Ότι τα κορμιά τους δε θεωρούνται σέξι και ελκυστικά; Δε νομίζουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως τελικά δεν είναι τόσο τέλεια; Δείτε την Jessica Alba με μαγιό και χωρίς... ρετούς!

Victoria πώς το επέτρεψες αυτό να σου συμβεί; Πραγματικά απορήσαμε!

Έλεος βρε κορίτσι μου: Η 33χρονη star παντρεύεται για... τρίτη φορά;