Δεν υπάρχει αμφιβολία: Η star περιμένει το τρίτο της παιδί και σας έχουμε τις αποδείξεις

Γωγώ Φούντα
Δεν υπάρχει αμφιβολία: Η star περιμένει το τρίτο της παιδί και σας έχουμε τις αποδείξεις

Να ευχηθούμε με το καλό;

Μπορεί κάθε τόσο να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της υπερβολικά λεπτής της σιλουέτας, και μπορεί κάποτε να υπήρξε σούργελο των μίντια, εξαιτίας της στενής της φιλίας με διάσημη κληρονόμο, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε σε reality show, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια, έχοντας αφιερωθεί στον άντρα και τα παιδιά της.

02 3532a

Kαι να λοιπόν, που η Nicole Richie, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι γεννημένη μάνα, μιας και σύμφωνα με έγκυρες πηγές είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Τρανή απόδειξη, είναι και οι φωτογραφίες οι οποίες κυκλοφόρησαν σήμερα, και δείχνουν την 33χρονη star, με ένα μικροσκοπικό φόρεμα και εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα-μιλάμε για τη Nicole η οποία ακόμα και 10 πίτσες να φάει, αμφιβάλλουμε αν θα πρηστεί έστω και λίγο.

003 570a8

Η ίδια βέβαια, όπως και ο σύζυγός της Joel Madden δεν έχουν κάνει ακόμα καμία σχετική δήλωση, αλλά υποθέτουμε ότι είναι θέμα ημερών να επιβεβαιωθεί και αυτή η εγκυμοσύνη. Να υπενθυμίσουμε, ότι το διάσημο ζεύγος έχει άλλα 2 παιδάκια, την 5χρονη Harlow και τον 3χρονο Sparrow.

012 aae1a

Εμείς, αν όντως ισχύουν οι φήμες, να τους ευχηθούμε με το καλό, και να παροτρύνουμε τη... συνυφάδα της Cameron Diaz να βάλει κι εκείνη μπρος!

Διαβάστε ακόμη:

Tέρμα οι αμφοβολίες! Η star παραδέχτηκε πως έκανε πλαστική στήθους πριν λίγους μήνες

Κι όμως! Supermodel κυκλοφορεί με... ψεύτικα μαλλιά, αφού τα δικά της καταστράφηκαν!

Για αυτόν έκανες τις πλαστικές;Η Renee Zellweger σε μια σπάνια εμφάνιση με το σύντροφό της