Κι όμως! Βρήκαμε τη… δίδυμη «αδερφή» της Cara Delevingne και σας τη συστήνουμε!

Κι όμως! Βρήκαμε τη… δίδυμη «αδερφή» της Cara Delevingne και σας τη συστήνουμε!

Η ομοιότητά τους είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή!

Κάπου εκεί έξω και για όλους μας, υπάρχει ένας σωσίας, ωστόσο στην περίπτωση των διασήμων σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπιστεί. Και δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε δει να υπάρχει τρομακτική ομοιότητα, ανάμεσα σε σταρ και απλούς, άσημους ανθρώπους.

Μια από τις φορές εκείνες, είναι αναμφίβολα και αυτή, αφού η ομοιότητα της Olivia Herdt με την Cara Delevingne είναι συγκλονιστική.Οι δυο κοπέλες μοιάζουν στην κυριολεξία σαν δυο σταγόνες νερό, και πολύ εύκολα θα μπορούσε κανείς να πιστέψει πως είναι αδερφές και μάλιστα, δίδυμες, αν βέβαια είχαν και την ίδια ηλικία.

DG olivia herdt 62cd4

Η 14χρονη κοπέλα από την Ουρουγουάη, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πολλών στο διαδίκτυο και τα social media, ενώ στο Instagram ακολουθείται από χιλιάδες followers που έχουν εντυπωσιαστεί με την ομοιότητα που έχει με το πασίγνωστο μοντέλο.

erhrth 72940


Πέρα από την εμφάνιση όμως, που σίγουρα είναι αδιαμφισβήτητα ίδια, η κοπέλα ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει ως άλλη Cara μοιάζοντάς της ακόμα περισσότερο. Εξάλλου, η ίδια έχει αναφέρει, πως έχει ως είδωλό της το διάσημο μοντέλο, οπότε και εκμεταλλεύεται την ομοιότητα αυτή για να της μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

DG olivia herdt 3 fc3e2


Ευχόμαστε αν αποφασίσει να ακολουθήσει και ανάλογη επαγγελματική πορεία, να έχει τα ίδια επιτυχημένα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Μα ούτε τα προσχήματα; Ανακοίνωσε το χωρισμό του και βγήκε με άλλη την ίδια μέρα!

Επιτέλους! 8 μήνες μετά το χωρισμό της, προχωράει παρακάτω!