Μήπως τα κλάματα ήταν... ψεύτικα; Η Mariah Carey έχει ήδη βρει νέο -διάσημο- σύντροφο!

Μήπως τα κλάματα ήταν... ψεύτικα; Η Mariah Carey έχει ήδη βρει νέο -διάσημο- σύντροφο!

Η ώρα της εκδίκησης μόλις έφτασε. Ο πρώην σύζυγός της θα ενοχληθεί αφάνταστα!

Κλάματα, στενοχώρια, απόγνωση και η Mariah Carey στα πατώματα! Ναι, κάπως έτσι είχαν περιγράψει τα ξένα μέσα την κατάσταση της διάσημης τραγουδίστριας μετά τον χωρισμό της από το σύζυγό της Nick Cannon.

Και να που τελικά η Mariah μας διαψεύδει, καθώς όχι μόνο δεν κλαίει και οδύρεται, αλλά περνά απίθανα στο πλευρό του νέου της συντρόφου. Φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον μέχρι πρότινος φίλο της Brett Ratner. Οι paparazzi τους συνέλαβαν σε τρυφερά τετ α τετ στο St.Barts.

0329-brett-ratner-mariah-carey-dinner-party-tmz-4 366ae


H Mariah και o Brett πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακό τους μέσα σε ένα υπερπολυτελές yacht. Το ζευγαράκι απήλαυσε τη θάλασσα, τον ήλιο και φυσικά την παρέα ο ενός του άλλου. Όπως θα δείτε και στις παπαρατσίστικες φωτογραφίες οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά.

0328-main-mariah-carey-tmz-wm-4 379b3


Για την ιστορία, οι δυο τους ήταν χρόνια φίλοι και πολύ καλοί συνεργάτες. Ο Ratner μάλιστα έχει σκηνοθετήσει πολλά video clip της διάσημης τραγουδίστριας μεταξύ των οποίων και τα: 'Obsessed,' 'We Belong Together,' και 'Heartbreaker'. Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Λέτε να ισχύουν οι φήμες και να έχουμε νέο καυτό ζευγάρι στο Hollywood; Όπως και να έχει, χαιρόμαστε που είδαμε επιτέλους την Mariah χαμογελαστή!

Διαβάστε ακόμα

Η πρωινή θέα της Κάτιας Ζυγούλη που θα ζηλέψετε όλοι!

Ανατριχιάσαμε! Το οικογενειακό δράμα της Angelina Jolie που μέχρι τώρα έμενε κρυφό