Όταν έχεις τόση κυτταρίτιδα, είναι ανάγκη να φοράς μικροσκοπικό μαγιό;

Γωγώ Φούντα
Όταν έχεις τόση κυτταρίτιδα, είναι ανάγκη να φοράς μικροσκοπικό μαγιό;

H star που δεν ξέρει τι της γίνεται

Δευτέρα σήμερα και η διεθνής showbiz μας επεφύλασσε μία αρκετά δυσάρεστη έκπληξη. Όχι όχι μην τρομάζετε, είναι όλοι καλά στην υγεία τους, και απ' όσο ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν έχει χωρίσει κάποιος! Πολύ απλά, είδαμε κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες μας τρόμαξαν και μας έκαναν να απορήσουμε, σχετικά με την πνευματική διαύγεια κάποιων star.

amber-rose-topless-hawai-06 18c45

H Αmber Rose λοιπόν, η οποία έχει πλέον αναδειχθεί σε μεγαλύτερο «τσόκαρο» ακόμα και από την Kim Kardashian, φανταστείτε για τι κατάντια μιλάμε, εθεάθη χθες σε παραλία της Hawaii και ειλικρινά, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Εντάξει, η Amber δε φημίζεται για την καλλίγραμμη σιλουέτα της, το αντίθετο μάλιστα, αλλά είναι ανάγκη να βγαίνει κάθε φορά όλο και πιο γυμνή;

amber-rose-topless-hawai-09 83c40
amber-rose-topless-hawai-13 3f04a

Όχι συγνώμη βρε κορίτσια. Αφού έχει παραπάνω κιλά, αρκετά θα λέγαμε, και έχει ένα σώμα άκρως χυμώδες και καμπυλωτό, σε σημείο... παρεξήγησης, και αφού η κυτταρίτιδα είναι αρκετή, είναι ανάγκη να φοράει αυτά τα μαγιό που δεν καλύπτουν απολύτως τίποτα; Και προφανώς δεν έχουμε κάτι με το κορμί της, αυτό έλειπε, αλλά νομίζουμε ότι η αυτογνωσία και η... εγκράτεια, δεν έχει να κάνει ούτε με την ομορφιά ούτε με τις αναλογίες.

amber-rose-topless-hawai-15 49f3a

Δηλαδή εσείς θα βγαίνατε έξω με ένα τέτοιο μαγιό; Και τελοσπάντων, αν φοράει η Amber το μαγιό αυτό, η Irina Shayk τι θα πρέπει να φορέσει; Λίγο γνώθι σαυτόν, δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

amber-rose-topless-hawai-18 e3870

Διαβάστε ακόμη:

Είναι αυτό το πιο σέξι ζευγάρι του Hollywood; Ναι είναι & αναμένεται να προκαλέσει πανικό

Η Βίκυ Καγιά λίγο πριν γεννήσει είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Η πρωινή θέα της Κάτιας Ζυγούλη που θα ζηλέψετε όλοι!