ΟMG: H Kim Kardashian αφαίρεσε τη σιλικόνη από τα οπίσθιά της & σας έχουμε τα ντοκουμέντα!

ΟMG: H Kim Kardashian αφαίρεσε τη σιλικόνη από τα οπίσθιά της & σας έχουμε τα ντοκουμέντα!

R.I.P οπίσθια Kim

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανοίγαμε τα μάτια μας σήμερα το πρωί, σε καμία περίπτωση δε φανταζόμασταν την είδηση που θα μαθαίναμε λίγα λεπτά μετά. Βλέπετε, στον κόσμο, στη ζωή αλλά και την καθημερινότητά μας, υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες, οι οποίες όταν κλονίζονται χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας! Πώς είναι για τους άντρες η Κυριακή και το ποδόσφαιρο; Κάτι τέτοιο, αλλά από τη γυναικεία του πλευρά!

Διότι φίλες, και φίλοι φυσικά, ξέρετε τι είναι να συνειδητοποιείς, ότι τα απόλυτα οπίσθια του κόσμου τούτου, δεν υπάρχουν πια; Τα οπίσθια που έχουν συγκεντρώσει πλήθος σχολίων, και έχουν φωτογραφηθεί περισσότερο και από το Άγαλμα της Ελευθερίας-Θεέ μου σε τι κόσμο ζούμε;-δε θα μας ξανακλείσουν πονηρά το μάτι μέσα από τις σελίδες των περιοδικών και των sites που τόσο καιρό τους έκαναν τεμενάδες και τα είχαν πάντα κεντρικό θέμα;

kim collage 01 04 443f0

Πριν και μετά! Όπως βλέπετε η διαφορά είναι εμφανής

Κυρίες και κύριοι, με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι η Kim Kardashian, το ανεπάγγελτο αυτό κορίτσι που τόσο έχουμε αγαπήσει(;) είναι πλέον μία άλλη, καθώς αποφάσισε να αφαιρέσει τη σιλικόνη από τα οπίσθια της!!! Όπως η ίδια δήλωσε στους δημοσιογράφους, που έχουν περικυκλώσει το σπίτι της από τη στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όταν επιχείρησε να καθίσει σε ένα παιδικό καρεκλάκι στον παιδικό σταθμό της Nori, και εκείνο δυστυχώς... σφήνωσε στα οπισθιά της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι υπόλοιπες πλούσιες μαμάδες, να τη χλευάσουν, γελώντας ηχηρά! Έτσι, πήρε την μεγάλη απόφαση, να ρισκάρει την καριέρα της και να αποχωριστεί το σήμα κατατεθέν της, αυτό που την έκανε διάσημη και δυνατή, όπως το Σαμψών τα μαλλιά του!

Οι πρώτες αντιδράσεις είναι ακραίες θα λέγαμε, καθώς οι θαυμαστές της πρώην ζουμερής star, δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε. Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία αυτή, σας συστήνουμε ψυχραιμία και... ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!