Η γυναίκα με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο Hollywood:H Rebel Wilson μιλά για τα κιλά της

Η γυναίκα με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο Hollywood:H Rebel Wilson μιλά για τα κιλά της

Μαθήματα ομορφιάς από την 29χρονη ηθοποιό

27230A1500000578-0-image-a-78 1427761603985 7fffd
27230A1E00000578-0-image-a-79 1427761610186 58050

Η Rebel Wilson ήρθε στη μεγάλη οθόνη, στη ζωή μας και στον παγκόσμιο Τύπο ως απάντηση στις stars του εξωτερικού με τις εξωπραγματικές αναλογίες, τα τέλεια σώματα και τα αλαβάστρινα πρόσωπα. Και ήρθε μάλιστα αποφασισμένη να υποστηρίξει την ομορφιά κάθε γυναίκας μέσα από την αυτοπεποίθηση.

Η 29χρονη Αυστραλέζα, που κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές χάρη στο υποκριτικό της ταλέντο και το έμφυτο ταλέντο της ως κωμική ηθοποιός, έχει γίνει πλέον πρότυπο για εκατομμύρια κορίτσια σε κάθε γωνιά του πλανήτη.


"Είμαι ένα κορίτσι που έχει μηδέν αίσθηση της μόδας, αλλά προσπαθώ να μάθω", δήλωσε με ειλικρίνεια στο βρετανικό Elle το εξώφυλλο του οποίου κόσμησε για τον μήνα Απρίλιο. "Είναι πολύ σημαντικό για μένα η μόδα πλέον. Είδα πολλά κορίτσια να παρατηρούν τι φοράω και ένιωσα ένα είδος ευθύνης γιατί δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στο μέγεθος και την ηλικία μου στο Hollywood".


Η διάσημη πρωταγωνίστρια της ταινίας Bridesmaids είναι περήφανη για τις καμπύλες της και θεωρεί πως είναι ουσιαστικό και αναγκαίο να διατηρεί τη φόρμα της ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στα απαιτητικά επαγγελματικά προγράμματα της showbiz.

"Πρέπει να είσαι σωματικά δυνατός για αυτή τη δουλειά. Θέλω να έχω τη στάμινα για να δουλεύω 16 ώρες την ημέρα. Μπορεί να τρώω πολλά, αλλά είμαι υγιής".

Και αυτή είναι η καλύτερη δήλωση που έχουμε διαβάσει από star του Hollywood τον τελευταίο καιρό!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν το πιστεύουμε: Το ωραιότερο σώμα του Hollywood αποκάλυψε πως έπασχε από ανορεξία

Τα σωστά πρότυπα του Hollywood: HRebel Wilson