Angelina Jolie:Άγνωστες παιδικές φωτογραφίες της που αξίζει να δεις!

Γωγώ Φούντα
Angelina Jolie:Άγνωστες παιδικές φωτογραφίες της που αξίζει να δεις!

Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από το παρελθόν της star

Eίναι γνωστό, ότι η Angelina Jolie, είναι μία γυναίκα η οποία λατρεύεται με πάθος. Έχοντας πλέον ξεφύγει από τα όρια της celebrity ή της λαμπερής ηθοποιού, καταφέρνει με οτιδήποτε κι αν κάνει να στρέφει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως ακριβώς έγινε λίγες μέρες πριν μετά την ανακοίνωση της δεύτερης προληπτικής της επέμβασης, αυτή τη φορά για την αφαίρεση των ωοθηκών της.

angelina-jolie-childhood-photos-clown-makeup-james-haven-0 0d9cb

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και από την υγεία της Angie, έχουν φωτογραφίες από το παρελθόν της, τότε που ήταν μάλλον ένα συνηθισμένο-πάντα πανέμορφο-κοριτσάκι, το οποίο ζούσε με τους γονείς και τον αδερφό του.

angelina-jolie-childhood-photos-clown-makeup-james-haven-4 5d0c1

Με τη γιαγιά της

Μάλιστα, μετά την είδηση για την επέμβαση, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σκάλισαν την παιδική της ηλικία, ανακαλύπτοντας ότι αρκετά από τα μέλη της οικογένειάς της, έχουν «φύγει» από την επάρατη νόσο, με πιο πρόσφατο παράδειγμα, την μητέρα της διάσημης ηθοποιού, της οποίας το θάνατο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ.

angelina-jolie-childhood-photos-clown-makeup-james-haven-6 0c264

Με την μητέρα και τον αδερφό της

Όπως και νά' χει, η Angelina, είναι πλέν ένα σύμβολο, το οποίο έχει καταφέρει να συνδυάσει τη διασημότητα, με τη φιλανθρωπία και φυσικά την μητρότητα. Εν ολίγοις, οτιδήποτε κι αν κάνει, πάντα θα μας απασχολεί!

angelina-jolie-childhood-photos-clown-makeup-james-haven-7 b54fa
angelina-jolie-childhood-photos-clown-makeup-james-haven-9 17b2c