Φοβερές! Η κόρη της Beyoncé μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της

Ερμιόνη Σαρρή
Φοβερές! Η κόρη της Beyoncé μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της

To πιο γλυκό βίντεο της ημέρας

Η κόρη σα μεγαλώσει, της μαμάς θα μοιάσει. Και ειδικά όταν μιλάμε για τη μικρή Blue Ivy και τη μαμά της, Beyoncé τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Άλλωστε η μικρή είναι στην πιο παιχνιδιάρικη ηλικία και η τραγουδίστρια προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της.

Η Beyoncé, λοιπόν, μπορεί να βόλταρε με τον Jay Z το βράδυ της Τρίτης και να το ξενύχτισαν, αλλά το επόμενο πρωί ήταν και πάλι στις επάλξεις. Ξύπνησε με σκανταλιάρικη διάθεση και έβγαλε το πιο διασκεδαστικό selfie βίντεο με την τρίχρονη κορούλα της. Φόρεσαν μεγάλα γυαλιά ηλίου και πόζαραν στο φακό. Η μικρή βέβαια θέλοντας να δείξει ότι είναι και γνήσιο παιδί του Jay Z, δεν αποχωρίστηκε λεπτό τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της.

2732E3D200000578-3021556-image-a-98 1427899480733 dae90

Το πουά πουλοβεράκι της και τα oversized γυαλιά την έκαναν να μοιάζει πραγματικά ως μία μικρή αντιγραφή της τραγουδίστριας, ενώ το αξεσουάρ μας μπέρδεψε λιγάκι για τα ποια πορεία θα ακολουθήσει στο... τραγούδι (λέμε τώρα).

Μα δεν είναι πολύ όμορφες; Ευτυχισμένες στιγμές μαμάς και κόρης που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί!

Διαβάστε ακόμα:

Σούπερ ακομπλεξάριστη: Αυτή η star μας βοήθησε να αγαπήσουμε τις καμπύλες μας!

Τα μαχαίρια... βγήκαν! Η νέα κόντρα της showbiz που θα μας απασχολήσει αρκετά