Συγκλονιστικό: H star μιλάει πρώτη φορά για τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει

Γωγώ Φούντα
Συγκλονιστικό: H star μιλάει πρώτη φορά για τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει

Μία εξομολόγηση που κάνει το γύρο του κόσμου

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, ήταν κοινό μυστικό, στους κόλπους της διεθνούς showbiz πάντα, ότι μία από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς τραγουδίστριες, με αμέτρητα hits στο ενεργητικό της, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο απειλεί ακόμα και την ίδια της τη ζωή. Η σιωπή της star, και η εξαφάνισή της ενίσχυε τις φήμες αυτές, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ.

FFN Levigne Avril RIA 092814 51542899 ba4e3

Ήρθε η ώρα όμως, η Avril Lavingne να μιλήσει και να κάνει αποκαλύψεις για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό και το οποίο την έχει αναγκάσει να απέχει από οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα και όχι μόνο. «Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο. Σταμάτησα να τρώω και ήθελα να είμαι μονίμως στο κρεβάτι. Οι φίλοι μου ανησυχούσαν αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Μέχρι που ανακάλυψα ότι πάσχω από τη νόσο Lyme. Δεν ήξερα πώς κόλλησα, ίσως από κάποιο έντομο. Ήμουν στο κρεβάτι για 5 ολόκληρους μήνες. Δεν μπορούσα να περπατήσω, ούτε καν καλά καλά να μιλήσω και να αναπνεύσω. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Υπήρχαν φορές, που έκανα και μία ολόκληρη εβδομάδα να κάνω μπάνιο, γιατί δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου», εξομολογείται.

avrilll 714e2

Και συνεχίζει: «Οι φανς με συγκίνησαν πολύ. Μου έστελναν συνέχεια μηνύματα και ευχές, ήταν πολύ γλυκό. Τώρα, έχω αρχίσει να αναρρώνω, αλλά δεν είμαι ακόμα εντελώς καλά. Όλο αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό καμπανάκι για μένα και για τη ζωή μου γενικότερα».

Εμείς να της ευχηθούμε να γίνει εντελώς καλά σύντομα και να επιστρέψει στη δουλειά και τους θαυμαστές της.

Διαβάστε ακόμη:

Φοβερές! Η κόρη της Beyoncé μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της

Σούπερ ακομπλεξάριστη: Αυτή η star μας βοήθησε να αγαπήσουμε τις καμπύλες μας!