Μα ποια δίαιτα; Το μοντέλο της Victoria’s Secret κυκλοφορεί τρώγοντας… παγωτό!

Μα ποια δίαιτα; Το μοντέλο της Victoria’s Secret κυκλοφορεί τρώγοντας… παγωτό!

Γιατί όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα!

Μπορεί τα υπέροχα κορμιά να χτίζονται με κόπους και πολλές θυσίες, ωστόσο μια μικρή παρασπονδία ανά περιόδους δεν φέρνει και το τέλος του κόσμου, όπως περίτρανα μας αποδεικνύει η Alessandra Ambrosio. Παρόλο που το διάσημο μοντέλο διαθέτει αναλογίες που πραγματικά κόβουν την ανάσα, και κάθε φορά που περπατά στην πασαρέλα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, η ίδια, όπως δείχνει, δεν... κάθεται να σκάσει και ιδιαίτερα για το σώμα της, αφού προτιμά να απολαμβάνει τις μικρές, γευστικές χαρές της ζωής.

fntn fb826
ghmj a0b93


Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τη συνέλαβε να κάνει τον περίπατό της στους δρόμους του Los Angeles, μαζί με τα δύο της παιδιά, την 6χρονη Anja και τον μόλις 2 ετών Noah, και να απολαμβάνει, όπως και αυτά, ένα παγωτό. Η ίδια, όχι απλά έδειξε να ευχαριστιέται απόλυτα τη στιγμή, αλλά δεν κρύφτηκε ούτε μια στιγμή από το φακό που... καραδοκούσε. Αντιθέτως... εξαφάνισε το παγωτό της μέσα σε λίγη ώρα, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

hgn fc08c
hn 81f96
2745C5AA00000578-3025274-image-m-161 1428118928877 d1d36


Η 33χρονη καλλονή, αποκαλύπτοντας τα καλογυμνασμένα πόδια της με μια κοντή ολόσωμα φόρμα, φρόντισε να μας υπενθυμίσει παράλληλα, πως και οι ατασθαλίες καλές είναι, ωστόσο έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στη γυμναστική, για να μπορεί να τις κάνει χωρίς τύψεις. Φορώντας ελάχιστο μακιγιάζ και με απλό στυλ, το supermodel μας έδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν χρειάζονται και πολλά επιτηδευμένα μέσα για να ξεχωρίσεις, αν είσαι τόσο όμορφη και λαμπερή!

Διαβάστε ακόμη:

Αχ, αυτό το κορμί! Πώς διατηρεί τις καμπύλες της η 46χρονη Jennifer Aniston

H αφοπλιστική απάντηση της J.Lo για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Casper!