Η απληστία… σε όλο της το μεγαλείο! Τι άλλο θέλει να αλλάξει στην εμφάνισή της η Kylie;

Η απληστία… σε όλο της το μεγαλείο! Τι άλλο θέλει να αλλάξει στην εμφάνισή της η Kylie;

Σίγουρα δεν θα μαντεύετε την απάντηση!  

Είναι γνωστό σε όλους μας, πως σύσσωμη η οικογένεια Kardashian χαρακτηρίζεται από τεράστιο ναρκισσισμό και περίσσια απληστία. Οι κόρες της οικογένειας, έχοντας μεγαλώσει μέσα στα φώτα και όντας το επίκεντρο της προσοχής, προσπαθούν να διατηρούν μονίμως την κατάσταση αυτή, κυρίως επενδύοντας στην εμφάνισή τους, η οποία αλλάζει με την ταχύτητα του φωτός. Μπροστάρισσα όλης αυτής της κατάστασης φυσικά είναι η Kim, ενώ στα χνάρια της πλέον οδεύει και το στερνοπούλι της οικογένειας, Κylie.

271FFBF400000578-3026107-image-a-23 1428204596762 ae346


Η 17χρονη σταρ, προτού καν ενηλικιωθεί, έχει αλλάξει την εμφάνισή της κάνοντας αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, και υιοθετώντας ένα στυλ, που μόνο στην ηλικία της δεν παραπέμπει. Ωστόσο, όπως φαίνεται, και πάλι δεν είναι ικανοποιημένη με την αψεγάδιαστη πια παρουσία της, και συνεχώς σκέφτεται τι θα ήθελε να αλλάξει. Τι θα ήταν αυτό στην προκειμένη περίπτωση; Το... χρώμα του δέρματός της!

fgnhn bcae0


Η ίδια ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, φουτουριστικού χαρακτήρα, όπου με την βοήθεια ειδικού μακιγιάζ και φωτισμού, απεικονίζεται με σκούρο δέρμα, γράφοντας ως λεζάντα μάλιστα: «Έτσι θα ευχόμουν να ήμουν». Και φυσικά, η κίνησή της αυτή, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες, από νύξεις περί ρατσιστικής συμπεριφοράς, μέχρι αγανάκτηση για το τι ακόμα θα ήθελε να αλλάξει.

nfngn 74fd6
b b n 007e3


Ελπίζουμε κάποια μέρα να καταφέρει να συμβιβαστεί με την εμφάνισή της και να μην ξεπεράσει τα όρια, αν δεν το έχει ήδη κάνει.

Διαβάστε ακόμη:

Σιγά μην... του ξέφευγε: Αυτή είναι η νέα και super sexy αγαπημένη του Leonardo di Caprio!

Λιώσαμε! Beyonce- JayZ έχουν επέτειο γάμου και εκείνη του έκανε το πιο ρομαντικό δώρο!