Ο πιο σέξι μπαμπάς Ryan Gosling μας αναστάτωσε σε μια σπάνια εμφάνιση μόνος του

Ο πιο σέξι μπαμπάς Ryan Gosling μας αναστάτωσε σε μια σπάνια εμφάνιση μόνος του

Μετά τη γέννηση της κόρης του, Esmaralda τον είχαμε χάσει!

Οι εμφανίσεις του σπανίζουν και για αυτό κάθε φορά που ο φακός των paparazzi απαθανατίζει τον Ryan Gosling για εμάς είναι θέμα. Ο γοητευτικός ηθοποιός παραμένει δυνατή μετοχή στο χρηματιστήριο του Hollywood παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα απέχει από τις κινηματογραφικές παραγωγές για να αφοσιωθεί στον απαιτητικό ρόλο του πατέρα.

Η γέννηση της μικρής Esmerlada, που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να δούμε, φαίνεται πως ηρέμησε τον διάσημο πρωταγωνιστή καθώς δεν τον βλέπουμε πια ούτε σε πάρτι ούτε στο κόκκινο χαλί ούτε καν στους δρόμους του Los Angeles.

ryan-gosling-eva-mendes-battling-daughter-esmeralda f53dd
ryan-gosling-lax-airport-leaving-town-09 a81ad

Η μαμά του παιδιού του και σύντροφός του, Eva Mendez με τον ηθοποιό τον πρώτο καιρό της σχέσης του. Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι το όνειρο κάθε paparazzi.


Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε για εμάς πολύ όμορφα με τη χτεσινή εμφάνιση του ηθοποιού στο αεροδρόμιο του Los Angeles να γίνεται θέμα στα media του εξωτερικού. Φορώντας μπορντό hoodie μπλούζα, μαύρο T – Shirt, μαύρο παντελόνι και baseball καπέλο απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να αναχωρεί πιθανότατα για τη Νέα Υορκή.

ryan-gosling-lax-airport-leaving-town-11 fdc7b

Ο ηθοποιός σύμφωνα με τις πληροφορίες ετοιμάζεται να ξαναβρεθεί στη μεγάλη οθόνη με τον συμπρωταγωνιστή του στο Crazy, Stupid Love, Steve Carell στην επόμενη ταινία τους, The Big Short.

Προς το παρών απολαύστε τον σέξι μπαμπά σε αυτή την casual εμφάνισή του.

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Μάθαμε τα μυστικά της για σούπερ αδύνατο (και υγιές) κορμί!