Γιατί βρε μπαμπά; Δεν θα πιστεύετε πόσο καιρό έχει να δει την κόρη του ο Τom Cruise

Γιατί βρε μπαμπά; Δεν θα πιστεύετε πόσο καιρό έχει να δει την κόρη του ο Τom Cruise

Γιατί ο διάσημος πρωταγωνιστής εξαφανίστηκε από τη ζωή της 8χρονης Suri;

PicMonkey Collage a802e

To ξέρουμε πως ο Tom Cruise και η γλυκιά Katie Holmes δεν χώρισαν υπό τις καλύτερες συνθήκες το καλοκαίρι του 2012, αλλά η είδηση του αμερικανικού site ΤMZ για τα καθήκοντα του Cruise ως μπαμπά μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γνωστής gossip ιστοσελίδας, ο διάσημος πρωταγωνιστής δεν έχει δει την κόρη του για περισσότερο από ένα χρόνο! Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της Katie Holmes ο 56 χρονος Cruise δεν είναι μέρος της καθημερινότητας της 8χρονης κόρης του από τότε που το επαγγελματικό του πρόγραμμα είναι φορτωμένο με τα γυρίσματα των νέων ταινιών του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες στο Hollywood αναφέρουν πως ο ηθοποιός παραμελεί την κόρη του και μοναδικό βιολογικό του παιδί.


Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού όπως και στα προηγούμενα δημοσιεύματα διέψευσαν τις φήμες και προσθέσαν πως "ο Cruise συναντά την κόρη του μακριά από τους φωτογράφους και πίσω απο κλειστές πόρτες".

Το μόνο που είναι σίγουρο πως ο Cruise και η Holmes δεν διατηρούν πλέον καθόλου σχέσεις και οι συνεννοήσεις για την κόρη τους γίνονται μόνο αντιπροσώπων τους. Ελπίζουμε στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα για το καλό της Suri.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Taylor Swift. Δείτε τον πριν τις πλαστικές επεμβάσεις!