Πού είχε εξαφανιστεί η Jennifer Aniston; Στο σπίτι της γιατί είναι τριών μηνών έγκυος!

Πού είχε εξαφανιστεί η Jennifer Aniston; Στο σπίτι της γιατί είναι τριών μηνών έγκυος!

Τι αναφέρουν σήμερα τα αμερικανικά δημοσιεύματα

aniston-theroux e404b

Σημερινό δημοσίευμα μας έδωσε απάντηση στην απορία μας πού έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα η αγαπημένη μας (και όλων) Jennifer Aniston!
Μετά την εμφάνισή της στα φετινά Όσκαρ, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός δεν έχει πραγματοποιήσει καμία red carpet εμφάνιση και ούτε την έχουν συλλάβει στους δρόμους του Los Angeles οι δαιμόνιοι paparazzi.

Σύμφωνα με αμερικανικό site η Jennifer Aniston είναι τριών μηνών έγκυος και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Μπορεί τα περιοδικά να έχουν αναφέρονται συχνά σε μια πιθανή εγκυμοσύνη, αυτή τη φορά, όμως, ισχυρίζονται πως η είδηση είναι έγκυρη. Η 46χρονη ηθοποιός και ο μελλοντικός σύζυγος Justin Theroux μπορεί ακόμα να μην έχουν παντρευτεί σε κάποιο εξωτικό νησί όπως είχε αρχικά γραφτεί μετά τους αρραβώνες τους, αλλά τα νέα αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Πηγή από το περιβάλλον της star ανέφερε: "Στην αρχή δεν μπορούσε να το πιστέψει και ήταν σε σοκ, αλλά πολύ γρήγορα αυτό το συναίσθημα έγινε χαρά". Σύμφωνα πάλι με το ρεπορτάζ η Aniston είχε σταματήσει τις προσπάθειες να κάνει βιολογικό παιδί και το ζεύγος είχε στραφεί στις επιλογές της υιοθεσίας ή της παρένθετης εγκυμοσύνης.
"Τον Ιανουάριο η ηθοποιός είχε τα γνωστά συμπτώματα και έκανε τεστ εγκυμοσύνης. Και μάλιστα δύο, που βγήκαν θετικά", συμπλήρωσε η πηγή του περιοδικού Life & Style.

jennifer-aniston-and-justin-theroux-lovey-dovey-in-rooftop-photo-shoot 3e095

Ελπίζουμε αυτή τη φορά η είδηση για εγκυμοσύνη να είναι αληθινή γιατί αυτό το ζευγάρι μας αρέσει πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Συναγερμός! Η Kylie Jenner δεν έχει πια χείλη και σας έχουμε τα ντοκουμέντα