Oι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα: Γιατί κινδυνεύουν με δημόσιο διασυρμό;

Γωγώ Φούντα
Oι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα: Γιατί κινδυνεύουν με δημόσιο διασυρμό;

Το διάσημο ζεύγος δεν πρόσεξε και μάλλον θα το πληρώσει ακριβά

Όταν είσαι διάσημος, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να διατηρήσεις την ιδιωτική σου ζωή μυστική και κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό το ξέρουμε όλοι, αλλά το ξέρουν κυρίως οι stars του Hollywood οι οποίοι έχουν μάθει από την καλή και την ανάποδη τι σημαίνει να μην έχεις προσωπική ζωή.

4505443041 6bddf

Και τότε για ποιο λόγο οι Βradgelina κατέγραφαν με λεπτομέρειες όλα όσα τους συνέβαιναν στην προσωπική τους ζωή, και κυρίως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στο γάμο τους; Δεν ήξεραν ότι το πιο πιθανό ήταν να κλαπούν; Όπως και φυσικά έγινε! Διότι το διάσημο ζεύγος, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα τις τελευταίες μέρες, μιας και θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου, οι πληροφορίες αυτές να δουν το φως της δημοσιότητας και να γελοιοποιηθούν!

brad-pit-angelina-jolie cf3a4

Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το περιβάλλον των 2 star, τα γράμματα τα οποία έκαναν φτερά, με αποτέλεσμα ο Brad να τα ψάχνει εναγωνίως για μέρες στην έπαυλη που αγόρασαν πέρυσι στη Γαλλία, ανέφεραν μεταξύ άλλων, τους καυγάδες του ζεύγους και τις διαφωνίες τους σχετικά με ακόμη μία υιοθεσία.

Brad-Pitt-Angelina-Jolie-and-family-arriving-at-the-Los-Angeles-International-Airport cf268

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτεται και η σοβαρή κρίση που σημάδεψε τη σχέση των 2 star, το 2013, την περίοδο που ο Brad γύριζε το Fury στην Αγγλία και η Angelina το Unbroken στην Αυστραλία. Μάλιστα, σε κάποια από τα γράμματα, ο Brad εκφράζει τους φόβους του ότι η Angie πολύ πιθανό να ξανακυλήσει στα ναρκωτικά, ή ακόμα και να ερωτευτεί μία γυναίκα όπως είχε γίνει παλαιότερα.

Καλέ λέτε όλα αυτά να είναι αλήθεια; Πάντως αυτό υποστηρίζει το National Enquirer που παρουσίασε την είδηση. Υπομονή και η αλήθεια θα λάμψει.

Διαβάστε ακόμη:

Συναγερμός! Η Kylie Jenner δεν έχει πια χείλη και σας έχουμε τα ντοκουμέντα

Πόση καταπίεση πια; Η Jennifer Lopez περνάει δύσκολα...

Τι ακούμε; Ο Robert Pattinson & η FKA Twigs είναι έτοιμοι για... παιδί;