Τελικά μήπως η Κendall Jenner είναι η πιο… εξώλης και προώλης της διάσημης οικογένειας;

Τελικά μήπως η Κendall Jenner είναι η πιο… εξώλης και προώλης της διάσημης οικογένειας;

Ύστερα από το σκάνδαλο περί σχέσης με τον άντρα της αδερφής της, Scott Disick, προκαλεί με νέο παρτενέρ!

Αναμφίβολα, τα σκήπτρα της πιο... άτακτης ζωής, ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Κardashian, τα κρατούσε μέχρι πρότινος η Kim, η οποία μπορεί πλέον να είναι μια... σοβαρή σύζυγος και μητέρα, ωστόσο κανείς δεν θα ξεχάσει πως στο παρελθόν άλλαζε συντρόφους –και συζύγους ενίοτε- σαν τα πουκάμισα, ενώ ο βίος της δεν αποτελούσε σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση, αφού δεν είχε διστάσει μέχρι και sextape να βγάλει στη δημοσιότητα. Και τώρα, που η ίδια ηρέμησε κάπως, τη θέση της έρχεται να πάρει μια από τις αδερφές της, όμως εκείνη που ποτέ δεν θα φανταζόμασταν.

276AD82800000578-0-image-a-35 1428641530298 fb575


Ο λόγος για την Κendall Jenner, που τελευταία έχει απασχολήσει αρνητικά τα μέσα με τη φημολογούμενη σχέση της με τον άντρα της αδερφής της Kourtney, Scott Disick, ενώ τώρα, μας μπερδεύει ακόμα περισσότερο με τις τρυφερές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Ιnstagram και στις οποίες η ίδια ποζάρει με τον Justin Bieber. Και φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, ωστόσο οι ίδιοι επιμένουν πως είναι single, παρά το παρακάτω... αγαπησιάρικο στιγμιότυπο.

276B2C0400000578-0-image-a-33 1428641520990 b6857


Παρότι ο διάσημος τραγουδιστής σχολίασε κάτω από την φωτογραφία πως οι δυο τους είναι οι καλύτεροι φίλοι, και μάλιστα το 19χρονο μοντέλο το επιβεβαίωσε επίσης με δική της απάντηση, δεν φαίνεται να πείθουν και ιδιαίτερα. Πως θα μπορούσαν άλλωστε, αφού εκείνος την αγκαλιάζει και πλησιάζει να φιλήσει τρυφερά το λαιμό της Κendall, κάτι που μόνο... φιλία δεν μας θυμίζει. Ας αποφασίσει επιτέλους αυτή η κοπέλα ποιος της αρέσει, αν και ψηφίζουμε δαγκωτό... Bieber, γιατί ήρθε η στιγμή να σκεφτεί και την αδερφή της, Kourtney.

Διαβάστε ακόμη:

Sooo cute: Δείτε τον Jamie Dornan σε χαλαρή βόλτα με τη σύζυγο και την κορούλα του!

«Eννιά μήνες νηφαλιότητας»: H star γιορτάζει την αποτοξίνωσή της, αλλά δυστυχώς δεν πείθει