Η οικογένεια Beckham είναι… τεράστια! Ο David μας συστήνει το άγνωστο μέλος της

Η οικογένεια Beckham είναι… τεράστια! Ο David μας συστήνει το άγνωστο μέλος της

Ο σταρ, μας χάρισε μια από τις πιο γλυκές φωτογραφίες, ποζάροντας μαζί του

Είναι ομολογουμένως ένας από τους πιο τρυφερούς συζύγους και πατεράδες του Ηοllywood, αφού δεν είναι σπάνιες οι εμφανίσεις του άλλοτε με την Victoria, άλλοτε με τους γιους του και άλλοτε πάλι, έχοντας στην αγκαλιά του την μεγαλύτερη αδυναμία του, την κόρη του Harper Seven. Ωστόσο, ο David Beckham, έχει μια ακόμα μεγάλη αγάπη, που μάλιστα αποτελεί και μέλος της διάσημης οικογένειας, και δεν είναι άλλη από την σκυλίτσα τους, Coco.


Ποζάροντας στον φακό της Victoria, ο 39χρονος σταρ μας χάρισε μια από τις πιο γλυκές στιγμές του, έχοντας στην αγκαλιά του το τρισχαριτωμένο bulldog, που έχει κλέψει την καρδιά ολόκληρης της οικογένειας. Η ίδια, ανέβασε τη φωτογραφία στο Ιnstagram, γράφοντας ως λεζάντα «Coco loves her daddy x vb». Ο πρώην ποδοσφαιριστής, όπως φαίνεται, έχει κερδίσει την απόλυτη αδυναμία όλων των θηλυκών Βeckham.

276C195C00000578-0-image-m-72 1428668348866 0ceff
276C195C00000578-0-image-m-74 1428668364741 2090e


Και μπορεί να έχει υπό την προστασία του μια τόσο πολυπληθή οικογένεια, ωστόσο, πολύ σύντομα οι υποχρεώσεις του θα είναι ακόμα περισσότερες, αφού θα γίνει ο νονός του μικρού Sailor, γιού του Dave Gardner και της Liv Tyler. Τα δύο διάσημα ζευγάρια είναι πολύ καλοί φίλοι και ετοιμάζονται να επισφραγίσουν τη φιλία αυτή με μια κουμπαριά. Το μόνο σίγουρο είναι, πως αυτός ο μικρός είτε μοιάσει στους γονείς, είτε στους νονούς του, θα... κάψει πολλές καρδιές.

Διαβάστε ακόμη:

«Eννιά μήνες νηφαλιότητας»: H star γιορτάζει την αποτοξίνωσή της, αλλά δυστυχώς δεν πείθει

Η Gwyneth Paltrow είναι η πιο γλυκιά μαμά της showbiz! Δείτε γιατί