Μήπως το παράκανε; Το τρομακτικά αδύνατο κορμί της star και η έντονη φημολογία

Γωγώ Φούντα
Μήπως το παράκανε; Το τρομακτικά αδύνατο κορμί της star και η έντονη φημολογία

Η οικογένειά της σε αναμμένα κάρβουνα

Βιώσαμε την μάχη της με τα κιλά από πολύ κοντά! Γραμμάριο και φωτογραφία, κιλό και μία δημοσίευση στα sites και τα blogs. Και φαίνεται τελικά, ότι έπειτα από σκληρή δουλειά, και πολλή γυμναστική, τα κατάφερε, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να θαυμάζουμε το super γυμνασμένο της κορμί.

jessica-simpson-scary-skinny-adderall-rumors-004 2b6d9

Δυστυχώς όμως, οι τελευταίες φωτογραφίες της Jessica Simpson, δεν προκάλεσαν θαυμασμό, αλλά αρκετή ανησυχία, μιας και λίγες μέρες πριν, εμφανίστηκε στο Los Angeles, με τις φίλες της, και ειλικρινά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Φορώντας μαύρα ρούχα, και μαύρα τεράστια γυαλιά, η σιλουέτα της φαινόταν πιο λεπτή από ποτέ!

jessica-simpson-scary-skinny-adderall-rumors-005 ad395

Όπως ήταν φυσικό, την αλλαγή αυτή, δεν την προσέξαμε μόνο εμείς, αλλά και όλοι όσοι είδαν τις φωτογραφίες αυτές, ενώ κυκλοφορεί έντονη φημολογία, ότι τον τελευταίο καιρό, η Jessica βρίσκεται σε τέτοιο αμόκ αδυνατίσματος, που έχει αρχίσει να παίρνει μέχρι και επικίνδυνα-σύμφωνα με ειδικούς- χάπια προκειμένου να διατηρείται λεπτή.

jessica-simpson-scary-skinny-adderall-rumors-006 de1bb

Μάλιστα, η οικογένειά της έχει αρχίσει να ανησυχεί πολύ, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που της έχουν προτείνει να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Λέτε όλα αυτά να είναι αλήθεια; Πάντως αν είναι, ευχόμαστε σύντομα να μπορέσει να επανέλθει, όχι μόνο σε φυσιολογικά κιλά, αλλά και φυσιολογικές συνήθειες.

Διαβάστε ακόμη:

Eva Longoria: Το «κορμί» σε μία ακόμη sexy αλλά ταυτόχρονα αλλόκοτη εμφάνιση!

To ωραιότερο σώμα της showbiz φόρεσε το πιο κακόγουστο μαγιό που είδαμε ποτέ

Η Kim Kardashian έχει βάλει στόχο να αφήσει καραφλή και τη... North;