Έξαλλη η Cate Blanchett με όσα συμβαίνουν στο κόκκινο χαλί των Oscars!

Έξαλλη η Cate Blanchett με όσα συμβαίνουν στο κόκκινο χαλί των Oscars!

Η ηθοποιός ξεσπά και… τα λέει έξω απ’ τα δόντια!

Κάθε χρόνο, η μισή χαρά των λαμπερών Oscars είναι φυσικά οι ενδυματολογικές επιλογές των διάσημων σταρ, αλλά και οι δηλώσεις που κάνουν τόσο κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όσο και στην «Mani Cam», την μίνι κάμερα του Ε! που απαθανατίζει τα μανικιούρ των διάσημων κυριών στην εν λόγω ξεχωριστή βραδιά. Όμως παντού υπάρχουν και εξαιρέσεις. Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, η Cate Blanchett σίγουρα δεν αποτελεί μέρος όλης αυτής της επιδεικτικής μανίας και σε πρόσφατη συνέντευξή της κατέθεσε την άποψή της για τις τακτικές αυτές.

27831CE100000578-3036492-image-m-109 1428908842784 e3fe5


«Από όταν ξεκίνησα να παραβρίσκομαι στα Oscars, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Οι γυναίκες ρωτώνται για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, αλλά είναι απλά ένα φόρεμα! Οι άνθρωποι ξεχνούν πως στην πραγματικότητα αυτές βρίσκονται εκεί γιατί έχουν δώσει εξαιρετικές ερμηνείες. Είναι ένας εκπληκτικός λόγος να διασκεδάζει κανείς σχολιάζοντας τα φορέματα, αλλά ας μην ξεχνάμε και την δουλειά», ανέφερε η 45χρονη σταρ, η οποία μάλιστα, κατά τη διάρκεια των φετινών Oscar δεν δίστασε να δείξει πως έγινε... έξω φρενών, όταν κάμερα απαθανάτιζε την εμφάνισή της.

Mani Cam

27833B4C00000578-3036492-image-a-110 1428908894136 8cfb9


Όσο για τη νέα αυτή μόδα της Mani Cam, που πολλές σταρ έχουν αποδεχτεί και συμμετέχει σε αυτό το concept, δείχνοντας τα χέρια τους (ανάμεσά τους η Jennifer Aniston και η Julianne Moore), η διάσημη ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο λέγοντας: «Σε λίγο θα μας ρωτάνε και τι μάρκα ταμπόν φοράμε», αποδεικνύοντάς μας ξανά πως εκτός από την αφοπλιστική ειλικρίνεια, διαθέτει και χιούμορ. Όταν θέλει!

Διαβάστε ακόμη:

Τι έχουμε εδώ; Ούτε 2 μήνες χωρισμένοι και χαιρετιούνται σαν... να μην τρέχει τίποτα!

Απίστευτη αποκάλυψη! Η τραυματική εμπειρία της Charlize Theron που σημάδεψε τη ζωή της!