H star ζει το απόλυτο δράμα: Ο σύζυγός της την απάτησε με την πρώην του!

H star ζει το απόλυτο δράμα: Ο σύζυγός της την απάτησε με την πρώην του!

Οι φόβοι της -δυστυχώς- επιβεβαιώθηκαν

Τις περισσότερες φορές το ένστικτό μας βγαίνει σωστό. Σίγουρα θα έχετε κι εσείς γνωρίσει -έστω μια φορά στη ζωή σας- έναν σύντροφο που από την πρώτη στιγμή της σχέσης σας είχατε καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά. Αν απομακρυνθήκατε σύντομα τότε συγκαταλέγεστε στις τυχερές, καθώς υπάρχουν και γυναίκες που δυστυχώς πέφτουν στην παγίδα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Μα φυσικά η φίλτατη Tori Spelling, η οποία το φυσάει και δεν κρυώνει.

1405534061 108045002 tori-spelling-dean-mcdermott-zoom 6038e

Το ζευγάρι όταν ακόμη όλα ήταν... παραμυθένια

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού Beverly Hills 90210, ζει τον απόλυτο εφιάλτη, που δεν είναι άλλος από το... κέρατο. Η Tori πληροφορήθηκε πως ο σύζυγός της Dean McDermott την απάτησε και όπως καταλαβαίνετε είναι ράκος. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως ο Dean την κεράτωσε με την πρώην σύζυγό του Mary Jo Eustace (των οποίων ο γάμος είχε λήξει εξαιτίας του ότι η Eustace είχε μάθει πως ο καλός της την απάτησε με την Tori – το ξέρουμε μπερδευτήκατε!). Με απλά λόγια, ο ΜcDermott παίζει σε διπλό ταμπλό και οι κυρίες κοιτάνε να φάνε η μια τα μάτια της άλλης!

dean-mcdermott-mary-jo 42ada

Ο Dean με την πρώην σύζυγό του Mary Jo Eustace


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Spelling είναι σε μαύρα χάλια. Δε μπορεί να πιστέψει την προδοσία που βιώνει και όσο και να προσπαθεί να το παίξει άνετη δεν τα καταφέρνει. Πλέον, έχει συνειδητοποιήσει πως ο Dean την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά και συναισθηματικά, αλλά δε βρίσκει τη δύναμη να τον χωρίσει εξαιτίας του ότι φοβάται να μεγαλώσει μόνη της τα 4 παιδιά τους. Και μη χειρότερα...

Διαβάστε ακόμα

Οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα: Η επανασύνδεση της χρονιάς είναι προ των πυλών!

«Ήμουν τόσο αδύνατη που μου είχε "κοπεί" η περίοδος»: H σοκαριστική εξομολόγηση της star!