Ελπίζουμε να το πήρε το μάθημά της! Η Sarah Jessica Parker μετανιώνει για το ψέμα της

Ερμιόνη Σαρρή
Ελπίζουμε να το πήρε το μάθημά της! Η Sarah Jessica Parker μετανιώνει για το ψέμα της

Μα πού το σκέφτηκε;

Την αγαπήσαμε ως το κορίτσι που περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα πιο στιλάτα ρούχα της εποχής και ξενυχτούσε με τις φίλες της στα πιο in κλαμπ της πόλης. Η Sarah Jessica Parker όμως στην πραγματικότητα έχει πια φτιάξει τη δική της οικογένεια και ο μεγάλος της γιος μάλιστα έχει «πατήσει» τα... 12.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «The Late Show» του David Letterman, μίλησε για το ρόλο της ως μητέρα και δε δίστασε να μαρτυρήσει το ψέμα που είχε πει, όταν ο James ήταν δύο ετών. Ο μικρός έχοντας πολλές απορίες λόγω ηλικίας, έκανε και την πιο περίεργη ερώτηση στη μαμά του. Αυτός ήθελε να μάθει τι είναι το σεξ και εκείνη έπλασε τον τέλειο... μύθο για το πώς γεννιούνται τα παιδιά.

SarahJessicaParkerOuterwearPuffaJacketXpw4Omzm3uil d0862

Η SJP του αποκάλυψε τότε ότι έχει ένα σπόρο και υπάρχει μια κοπέλα με το όνομα Mary που θα γνωρίσει στο 2ο έτος του Πανεπιστημίου. Θα είναι πολύ έξυπνη, αξιαγάπητη και από μια καλή οικογένεια. Αργότερα, εκείνος θα διαλέξει τη Mary για να της δώσει το σπόρο του. Ο σπόρος όμως είναι μόνο ένας!

Cute-family-Sarah-Jessica-Parker-Matthew-Broderick-son 914a0

Μπορούμε να ομολογήσουμε πως το ψεματάκι της ηθοποιού ήταν πολύ αστείο και σίγουρα ο James όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα θα γελάσει και εκείνος με την πλαστή αυτή ιστορία της μαμάς του. Δεν είναι άλλωστε και η μοναδική που έχει τρομοκρατηθεί σε μία τέτοιου είδους ερώτηση. Πού ξέρετε ίσως και αυτός σε μερικά χρόνια χρησιμοποιήσει την ίδια ιστορία και στα δικά του παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε τον γοητευτικό ξανθό Ryan Gosling! Τώρα έγινε καστανός και λιγάκι άσχημος!

So... sexy! Οι νέες φωτογραφίες της Beyoncé που έβαλαν «φωτιά» στο διαδίκτυο