Η φωτογραφία αυτή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο! Μαντεύετε γιατί;

Η φωτογραφία αυτή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο! Μαντεύετε γιατί;

Ο Michael Bublé τελικά δεν έχει χιούμορ! 

LuisanaLopilatoMichaelBubleWifeWalkBeachPXJ3WnO7vTUl b233d

O Καναδός τραγουδιστής Michael Bublé έχει καταφέρει να διατηρεί χαμηλό προφίλ από την πρώτη στιγμή, που ξεκίνησε την καριέρα του και να μην μας απασχολεί με σκάνδαλα παρά μόνο με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες... Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που πραγματικά μας εξέπληξε με το αμήχανο χιούμορ του. Ο 39χρονος star βρισκόταν σε ολιγοήμερες διακοπές στο Μαϊάμι με τη σύζυγό του Luisana Lopikato όταν αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του μια φωτογραφία μέσα από ένα κατάστημα που είχαν πάει για ψώνια!

Ο Bublé και η σύζυγος του και μοντέλο Lopikato αποτελούν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Πριν λίγους μήνες μάλιστα ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί.


Στην εν λόγω φωτογραφία, που προκάλεσε διαδικτυακό χαμό φαίνονται όλα φυσιολογικά... μέχρι να πάει το μάτι σου στο background, όπου διακρίνεται μια κοπέλα να περιμένει να πληρώσει στο ταμείο, φορώντας ένα καυτό σορτς. Τόσο καυτό μάλιστα που αποκάλυπτε η αλήθεια είναι κάτι παραπάνω από όσα έπρεπε.
Ο τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα... "Υπήρχε κάτι σε αυτή τη φωτογραφία, που έβγαλε η γυναίκα μου, και αξίζει να μπει στο Instagram".

H ομολογουμένως περιπαικτική διάθεση του τραγουδιστή για τις αποκαλύψεις της άγνωστης κοπέλας δεν άρεσε καθόλου στους followers του, που τον κατηγόρησαν για μισογύνη και σεξιστή... Αν και ο Buble προσπάθησε να είναι αστείος κανείς μα κανείς δεν απόλαυσε την κριτική του για την αθώα περαστική και o ίδιος άκουσε ότι δεν είχε ακούσει μετά από τόσα χρόνια καριέρας! Ο ταλαντούχος τραγουδιστής δεν σχολίασε την αντίδραση των θαυμαστών του και ούτε έσβησε τη φωτογραφία. Και λιγάκι ξεροκέφαλος ο Michael!

Δεν μπορεί να συμβαίνει! Πότε έκανε ΑΥΤΟΥΣ τους κοιλιακούς ο διάσημος ηθοποιός;