Τώρα μάλιστα: Η Blake Lively δημοσιεύει παιδική της φωτό & βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Γωγώ Φούντα
Τώρα μάλιστα: Η Blake Lively δημοσιεύει παιδική της φωτό & βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Βlake εμείς μαζί σου

Η Blake Lively ως γνωστόν είναι ένα διάσημο κορίτσι στο οποίο έχουν τεράστια αδυναμία τόσο οι άντρες όσο φυσικά και οι γυναίκες. Ειδικά από τη στιγμή που έγινε μητέρα, στα 28 της παρακαλώ, και δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι λατρεύει το νέο της ρόλο, η δημοτικότητά της έχει εκτοξευτεί.

Για να είμαστε ειλικρινείς, σαν ηθοποιό δεν τη γνωρίζουμε και πολύ καλά, και για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν έχει πάρει γενικότερα και τις καλύτερες κριτικές, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι από εμφάνιση και στυλ σκίζει!

blake-lively-1980s e21e4

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία δεν είναι πάνω από 4 ετών, και όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, ποζάρει με επαγγελματισμό. Η ίδια αναφέρει ότι θα ήθελε πολύ να μπορούσε να φορέσει αυτό το φόρεμα στην κόρη της και πως η παιδική της ηλικία ήταν πολύ ευτυχισμένη.

Εμείς να συμπληρώσουμε κιόλας, ότι κάπως έτσι έκλεισε και κάποια στόματα που έκαναν λόγο για πλαστικές επεμβάσεις της Lively. Είτε έχει κάνει είτε όχι, μάλλον όμορφη θα ήταν έτσι κι αλλιώς. Και φυσικά στυλάτη και γλυκιά.

Διαβάστε ακόμη:

Νέα αρχή;Mετά τους αλλεπάλληλους χωρισμούς με τον ίδιο άντρα βγαίνει με νέο συνοδό!

Το νέο λουκ της Κάτιας Ζυγούλη θα σας ενθουσιάσει! Δείτε την!

O Michael Douglas αναβίωσε τη θρυλική σκηνή του Βασικού Ενστίκτου & δεν είναι καθόλου σέξι