Τι συμβαίνει; Πρίγκιπας William & Kate Middleton «φεύγουν» από το Παλάτι

Ερμιόνη Σαρρή
Τι συμβαίνει; Πρίγκιπας William & Kate Middleton «φεύγουν» από το Παλάτι

Bye Bye Buckingham!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Οι προετοιμασίες έξω από το νοσοκομείο St. Mary είναι πυρετώδεις και η Kate Middleton αναμένεται να γεννήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Ο μικρός George θα αποκτήσει αδερφάκι, αλλά από ότι φαίνεται οι πρώτες τους στιγμές δε θα απαθανατιστούν στους κήπους του Μπάκιγχαμ.

Οι βαλίτσες έχουν ετοιμαστεί και η Kate μαζί με τον πρίγκιπα William και τον George θα κατευθυνθούν εκτός πόλης μετά τη γέννηση του νέου τους μέλους. Θα φύγουν από το Παλάτι και θα περάσουν μερικές εβδομάδες στην εξοχική τους κατοικία(Anmer Hall) στο Queen's Sandringham Estate. Θέλουν να μείνουν για λίγο μόνοι τους μακριά από τα φλας των δημοσιογράφων.

anmer-2--z 87d1d

Η κατοικία τους αυτή έχει ανακαινιστεί πλήρως και οι κάτοικοι της περιοχής μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το ζευγάρι. Η Kate μάλιστα περνάει αρκετές ημέρες εκεί, όταν ο χρόνος της το επιτρέπει. Είναι ένα μέρος που λατρεύει και της προσφέρει απέραντη γαλήνη. Άλλωστε οι ντόπιοι της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και κάθε της εμφάνιση τους ευχαριστεί. Όπως λένε και οι ίδιοι, δεν προκαλεί ποτέ και είναι πάντοτε προσιτή στον κόσμο.

kate--z f5cad

Διαβάστε ακόμα:

Είναι όντως ετοιμοθάνατη η Cher;

Ολόιδιος ο μπαμπάς! Δείτε το όμορφο μωρό των Timberlake & Biel στην πρώτη του φωτογραφία!