Έπεσαν και οι υπογραφές: Paltrow και Martin είναι το φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι του Hollywood

Έπεσαν και οι υπογραφές: Paltrow και Martin είναι το φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι του Hollywood

Μετά από 12 χρόνια γάμου και δύο παιδιά ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz πήρε και επίσημα το διαζύγιο

1A51D05E000005DC-3047693-image-a-2 1429558837519 ec06c

Πριν από ένα χρόνο ανακοίνωσαν στα media τον χωρισμό τους και αιφνιδίασαν τους δημοσιογράφους και τους θαυμαστές τους. H Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Ηollywood, που δεν μας απασχόλησε ποτέ με σκάνδαλα είναι πλέον και επίσημα χωρισμένοι με το διαζύγιό τους να έγινε επίσημο μόλις χτες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το διαζύγιο ήταν συναινετικό και όλες τις λεπτομέρειες για την κοινή περιουσία και την κηδεμονία των παιδιών κανόνισαν οι managers τους.

Η Gwyneth Paltrow ήταν μεγαλύτερη κατά τέσσερα χρόνια του 38χρονου Βρετανού pop star, Martin.




Αν και οι πληροφορίες για την περιουσία δεν θα αποκαλυφτούν πήγες από το ζεύγος ανέφεραν πως δεν υπήρξε καμία διαφωνία για τα σπίτια σε Λονδίνο και Los Angeles όπως και για την κηδεμονία της 10χρονης Apple και του 9χρονου Moses.

Και πριν καλά καλά βγει και επίσημα το διαζύγιο και οι δύο stars σε χρόνο μηδέν βρήκαν τον έρωτα σε άλλες αγκαλιές. Ο βρετανός Chris Martin κατάφερε να ρίξει στα δίχτυα του την America sweetheart, Jennifer Lawrence ενώ η Paltrow έχει σχέση με τον παραγωγό του Glee, Brad Falchuk.

Τουλάχιστον είδαμε και ένα διαζύγιο χωρίς δικαστικές διαμάχες για την περιουσία!

Διαβάστε ακόμη:

Ολόιδιος ο μπαμπάς! Δείτε το όμορφο μωρό των Timberlake & Biel στην πρώτη του φωτογραφία!