Τελικά δεν υποφέρουν μόνο οι... νύφες: Ο διάσημος γαμπρός που έγινε άλλος άνθρωπος

Ερμιόνη Σαρρή
Τελικά δεν υποφέρουν μόνο οι... νύφες: Ο διάσημος γαμπρός που έγινε άλλος άνθρωπος

Ο πιο προνοητικός γαμπρός της showbiz

Μέχρι τώρα ξέραμε τις μέλλουσες νύφες να ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες και να περνάνε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο για να λάμπουν τη μεγάλη ημέρα. Οι γαμπροί πάλι συνηθίζουν να τα κάνουν όλα την τελευταία στιγμή και ίσως το τελευταίο βράδυ τους βρει με πίτσες και αρκετό αλκοόλ. Ο σταρ όμως έρχεται να καταρρίψει όλα αυτά, αφού στο δικό του γάμο αυτός είναι που δίνει τη σκληρή μάχη με τα περιττά κιλά.

Κάποτε είχε δηλώσει ότι ήταν έτοιμος να γίνει ο νέος James Bond, αλλά από ότι φαίνεται ο Mark Wright θα βάλει το κοστούμι του και θα περιμένει τη Michelle Keegan στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο reality σταρ, λοιπόν, θέλοντας να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του, προσπάθησε αρκετά και κατάφερε να χτίσει το τέλειο κορμί. Με το καλημέρα σας έβγαινε για τρέξιμο, ενώ έκανε καθημερινά γυμναστική με βάρη . Όσον αφορά τη διατροφή του, περιείχε σχεδόν μόνο πρωτεΐνη και καθόλου υδατάνθρακες.

star collage 22 04 6e239
27BC7C4900000578-3050203-image-a-18 1429691780987 7e876

Τα μάγουλά του εξαφανίστηκαν και γενικώς το αγόρι αυτό... ξεφούσκωσε. Έχασε περίπου 12 κιλά και η εικόνα του είναι εμφανώς διαφορετική. Η μελλοντική του σύζυγος πρέπει να είναι αρκετά υπερήφανη για τον Mark. Είδες, βρε Michelle, δε θα έρθει όπως να ναι στην εκκλησία.

Διαβάστε ακόμη:

Ήμαρτον! Η πασίγνωστη σταρ μας έδωσε την πιο αηδιαστική φωτογραφία της ημέρας

Δυστυχώς οι φήμες επιβεβαιώνονται: Το διάσημο ζευγάρι ακόμη πιο κοντά στο διαζύγιο!