Αποκαλύφτηκε η διαθήκη της πριγκίπισσας Diana: Πόσα εκατομμύρια άφησε στους γιους της;

Αποκαλύφτηκε η διαθήκη της πριγκίπισσας Diana: Πόσα εκατομμύρια άφησε στους γιους της;

Δεκαεννέα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό της έρχεται στο φως η διαθήκη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας

article-1161628-03DDAF56000005DC-305 468x642 22027
princess-diana-wedding-dress-designer b51ea

Ήταν μόλις 36 ετών όταν έχασε τη ζωή της σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα κάτω από μια υπόγεια γέφυρα του Παρισιού και είχε περάσει μόλις ένας χρόνο μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Μέχρι τώρα η διαθήκη της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana αποτελούσε επτασφράγιστο μυστικό -19 ολόκληρα χρόνια μετά τον θανατό της τον Αύγουστο του 1997. Το βρετανικό site Probate Search κατάφερε να αποκτήσει τα επίσημα έγγραφα της διαθήκης της και επιτρέπει στους χρήστες του έναντι ενός μικρού ποσού να αποκτήσουν ένα αντίγραφο με τις τελευταίες επιθυμίες της πριγκίπισσας, που τόσο λάτρεψε ο βρετανικός λαός.

Όπως λοιπόν αποκαλύφτηκε η περιουσία της Diana άγγιζε τα 30 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που άφησε αποκλειστικά στους δύο γιους της, William και Harry.


Στους δύο διαδόχους του αγγλικού θρόνου άφησε ακόμη και το διάσημο νυφικό, που επέλεξε να φορέσει την ημέρα του γάμου της με τον Κάρολο τον Ιούλιο του 1981. Επιπλέον όρισε μέσω της διαθήκης της τη μητέρα της ως σύμβουλο για την εκπαίδευση που θα λάμβαναν τα παιδιά της.


Ένα ακόμη πρόσωπο που εμφανίζεται στη διαθήκη της είναι και ο έμπιστος μπάτλερ της Paul Burrell, ο οποίος μετά τον θάνατό της έγινε πλουσιότερος κατά 80.000 δολάρια. Τέλος τα 17 παιδιά που είχε βαπτίσει έλαβαν διάφορα οικογενειακά κειμήλια όπως έργα τέχνης και ρολόγια.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Oι τελευταίες παρανοϊκές ώρες του Robin Williams