Jennifer Aniston: Η πρώτη της (περίεργη) συνέντευξη μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Η πρώτη της (περίεργη)  συνέντευξη μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Όχι θα το παραδεχτούμε: Αιφνιδιαστήκαμε

Τις τελευταίες μέρες, μία φήμη τριγυρνά στους πρόποδες του Hollywood, και έχει να κάνει με την Jennifer Aniston. Ναι φυσικά και ακούγεται ότι είναι έγκυος στο παιδί του Justin Theroux, αλλά δεν ξέρουμε βρε παιδιά: Από τις 478 φορές που έχουμε ξανακούσει κάτι αντίστοιχο, αυτή τη φορά η φήμη μας ακούγεται πιο αληθινή από ποτέ! Προσοχή το λέμε με κάθε επιφύλαξη αυτό.

1429625062 jennifer-aniston-courteney-cox-zoom 03ee5

Που λέτε, η Jen έχει εξαφανιστεί εσχάτως, κάτι που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις φήμες, με την μοναδική της εμφάνιση, αυτή λίγες μέρες πριν, στην πρεμιέρα της ταινίας Just Before I Go την οποία σκηνοθετεί η κολλητή της Courteney Cox. Eντάξει προφανώς και δεν υπήρχε ίχνος κοιλίτσας, αλλά μην περιμένετε πολλά για την ώρα, μιας και έχουμε συνηθίσει τις stars ακόμη και στον 8ο μήνα να δείχνουν σαν να έχουν φάει λίγα... όσπρια παραπάνω!

FFN VanityFairB KM 022215 51662374 e9b6e

Για να μη σας τα πολυλογούμε, η Aniston έδωσε και μία συνέντευξη, την οποία διαβάσαμε με προσοχή, αλλά δυστυχώς απογοητευτήκαμε. Συγνώμη, είναι δυνατόν να κυκλοφορεί μία τέτοια φήμη, εσύ να μην κάνεις καμία αναφορά, και αντ' αυτού να μιλάς για... τρίχες; Ναι κυρίες και κύριοι, η διάσημη ηθοποιός, μίλησε αποκλειστικά και μόνο για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών την οποία λανσάρει, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα είναι καταπληκτική, και την οποία έχει ήδη δοκιμάσει στα κεφαλάκια των κολλητών της.

jennifer-aniston-courteney-cox-inline 11a66

Για μωρά και λιγούρες ούτε λέξη. Και ξέρετε πού καταλήξαμε; Ότι κάποια στιγμή, θα τη δούμε όντως με φουσκωμένη κοιλιά, και δεν θα το πιστεύουμε. Αλλά επειδή ξέρουμε πόσο πολύ θέλει ένα παιδί, ας το αποκτήσει κι ας μην μας πει κουβέντα. Όχι για να δείτε τι υπέροχα παιδιά είμαστε.