Μας κάνεις πλάκα; Η Hilary Duff είναι κορμάρα στo νέo της εξώφυλλο(αλλά με πολύ photoshop)

Γωγώ Φούντα
Μας κάνεις πλάκα; Η Hilary Duff είναι κορμάρα στo νέo της εξώφυλλο(αλλά με πολύ photoshop)

Έτσι ξέρουμε κι εμείς!

Eίναι μία star, η οποία εκτός από τη δουλειά της, που λίγο την έχει παραμελήσει εσχάτως, φημίζεται για το σέξι της παρουσιαστικό αλλά και τις τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή της. Επίσης, είναι ένα κορίτσι, που από τότε που έγινε μητέρα, 3 περίπου χρόνια πριν, δεν έχει κρύψει ποτέ την μάχη της με τα κιλά, και την τίμια προσπάθειά της να παραμένει λεπτή.

Untitled 46d68

Η Hilary Duff λοιπόν, αφού πείνασε και έλιωσε στη γυμναστική, φωτογραφήθηκε για εξώφυλλο περιοδικού με το σουτιέν και ένα καυτό τζιν σορτσάκι, και κυριολεκτικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Kαλοσχηματισμένοι κοιλιακοί, γραμμωμένα πόδια και πλούσιο στήθος, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνέθεταν το σέξι παρουσιαστικό της star, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων ότι απεχθάνεται τη δίαιτα και γι' αυτό προτιμά να γυμνάζεται εντατικά.

27E13D4500000578-0-image-m-9 1429744344810 c4a60

Mέχρι εδώ όλα καλά. Εμείς όμως έχουμε να παρατηρήσουμε κάποια πράγματα. Η Hilary ικανοποιήθηκε βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες στις οποίες με δυσκολία αναγνωριζόταν; Διότι μια χαρά και κούκλα είναι, αλλά μήπως το photoshop ήταν κάπως υπερβολικό; Γιατί εντάξει, να δεχτούμε τους κοιλιακούς, το στήθος πώς μεγάλωσε από την μια μέρα στην άλλη;

hjfgh 9868c

Αχ αυτά τα διάσημα κορίτσια, δε θα συμβιβαστούν ποτέ με την εμφάνισή τους! Kρίμα.