Η σταρ συγκλονίζει: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στις ωοθήκες σε ηλικία 25 ετών»

Ερμιόνη Σαρρή
Η σταρ συγκλονίζει: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στις ωοθήκες σε ηλικία 25 ετών»

Το καλά κρυμμένο μυστικό της είδε το φως τη δημοσιότητας μετά από 8 χρόνια!

Μπορεί οι celebrities να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας καθημερινά, αλλά δεν παύουν να κρατάνε πολύ καλά και μερικά μυστικά μέσα από την πόρτα του σπιτιού τους. Βλέπετε είναι και αυτές οι στιγμές στη ζωή σου που δε θες να τη μοιραστείς με κανέναν, ιδιαίτερα αν είσαι δημόσιο πρόσωπο.

Έτσι, λοιπόν, και η πανέμορφη Combie Smulders δεν είχε αποκαλύψει ποτέ μέχρι τώρα τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ήταν 25 χρονών, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες και το πάλεψε για δύο συνεχόμενα χρόνια. Στην τελευταία της συνέντευξη στο Women's Health μίλησε για την περιπέτειά της αυτή και πραγματικά μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

rs 634x862-150414132517-634-cobie-smulders-womens-health 6039c

Στην πιο ανέμελη περίοδο της ζωής της έπρεπε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Και στις δύο ωοθήκες της είχαν εντοπιστεί όγκοι, ενώ δεν έκρυψε πως ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στους λεμφαδένες και τους περιβάλλοντες ιστούς. Πραγματικά, ακούγεται σοκαριστικό.

cobie-smulders-photoshoot-for-self-magazine-april-2014-david-gubert- 7 da248

Η ηθοποιός εδώ και 5 χρόνια δεν έχει εμφανίσει κάποιο άλλο ανησυχητικό σημάδι, αλλά δεν κρύβει τους φόβους της για το μέλλον. Προσπαθεί να δει θετικά την περιπέτεια αυτή της ζωή της και να χαμογελάει όσο περισσότερο μπορεί.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους! Η «λύτρωση» ήρθε για τη Sarah Jessica Parker έπειτα από 3 χρόνια

Ουάου: Δε γίνεται να μην κοιτάξεις την Eva Longoria και το sexy λευκό της φόρεμα!