Έλεος πια! Δεν έστειλε τη selfie αυτή στο αγόρι της αλλά… στον άντρα της αδερφής της!

Έλεος πια! Δεν έστειλε τη selfie αυτή στο αγόρι της αλλά… στον άντρα της αδερφής της!

Άραγε, πόσο προκλητική μπορεί να γίνει ακόμα;

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφορες φήμες έχουν ακουστεί για τον σύζυγο της Kourtney Kardashian και πατέρα των τριών παιδιών της, Scott Disick, περί σχέσης του με... τις ίδιες της τις αδερφές. Άλλοτε τα μέσα τον θέλουν να απιστεί με την μια από τις μικρότερες αδερφές της, Kendall Jenner, και άλλοτε με την πληθωρική Khloe. Η τελευταία μάλιστα, φροντίζει συχνά πυκνά να ρίχνει κι άλλο... λάδι στη φωτιά με τη συμπεριφορά της, όπως ακριβώς έκανε και τώρα, με την προκλητική selfie που έστειλε στον αγαπημένο της κουνιάδο.

tumblr n24kwaZr011ttovp4o1 500 63d38


Σε προσωπική τους συνομιλία λοιπόν, η 30χρονη σταρ, που αδυνάτισε και μάλλον θεωρεί τον εαυτό της πια... αγγελάκι της Victoria's Secret –τουλάχιστον- δεν δίστασε να στείλει φάτσα φόρα τα... προσόντα της στον άντρα της αδερφής της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει και τη συνομιλία τους αυτή στα social media, όπου η ίδια τον ρωτά αν... πρέπει να χαρίσει στο κοινό της αυτόν τον αξεπέραστης αξίας διάλογο, σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα παράξενο και τα παιδιά... φλερτάρουν όπως θα έκαναν δυο... άγνωστοι.

27F5A3CF00000578-0-image-a-161 1429917212005 037b3


Ή τελικά όλοι μας είμαστε τρελοί, ή κάποιο σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με το διάσημο σόι, αν θεωρούν αυτή τη συμπεριφορά... φυσική εξέλιξη των σχέσεων. Από την υπόλοιπη οικογένεια τουλάχιστον θα ευελπιστούσαμε να υπάρξει κάποια αντίδραση, γιατί αν περιμέναμε τη μέρα που η Kourtney θα αντιδράσει για όσα τις κάνουν σύζυγος και αδερφές μαζί, πραγματικά... τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

Διαβάστε ακόμη:

Για αυτό τον αγαπάμε! Διάσημος ηθοποιός δίνει 100 δολάρια σε άστεγο που είδε στον δρόμο

H Diane Kruger δεν ήταν πάντα στιλάτη... και ντοκουμέντα από το παρελθόν το αποδεικνύουν