Τώρα εμείς τι να καταλάβουμε; Η εμφάνιση της Jennifer Aniston που μας μπέρδεψε

Ερμιόνη Σαρρή
Τώρα εμείς τι να καταλάβουμε; Η εμφάνιση της Jennifer Aniston που μας μπέρδεψε

Να ετοιμάσουμε την ευχητήρια κάρτα ή όχι;

Το κορίτσι αυτό, όπως και να το κάνουμε είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Περιμένουμε πώς και πώς να τη δούμε νυφούλα στο πλευρό του Justin Theroux ή έστω με ένα παιδικό καροτσάκι να περπατάει στους δρόμους του Hollywood.

Πιστεύουμε όμως ότι είμαστε αρκετά κοντά. Ξέρετε μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης, η Jennifer Aniston κάνει μόνο guest εμφανίσεις και αυτό είναι που μας παραξενεύει. Ίσως εξοντώθηκε από την προώθηση του cake, ίσως πάλι περιμένει και το μικρό Theroux-άκι.

Η ηθοποιός, λοιπόν, έκανε τη βόλτα της το Σάββατο το βράδυ και δε μας άφησε (για ακόμη μία φορά) να δούμε τίποτα. Το παλτό της έκρυβε για τα καλά το σημείο της κοιλιάς και τα καμπανάκια άρχισαν να χτυπούν. Τα στατιστικά έχουν δείξει, ότι οι περισσότερες κυρίες της showbiz ακολουθούν το ίδιο κολπάκι. Κρύβουν το επίμαχο σημείο και αφήνουν τις φήμες να... φουντώνουν. Το προσωπάκι της βέβαια σα να έχει πρηστεί λιγάκι.

jennifer-aniston-catches-hamilton-on-broadway-01 9d87f
jennifer-aniston-catches-hamilton-on-broadway-02 177bb

Στην προκειμένη περίπτωση, ελπίζουμε να μην είναι μόνο φήμες και η Jen να ψάχνει ήδη τα καλύτερα μωρουδιακά για το τέκνο της.

Διαβάστε ακόμη:

Mα τι συμβαίνει πια; Το σπίτι των Bradgelina έχει για ακόμη μία φορά προβλήματα

Δεν κρατιούνται με τίποτα! Διάσημο ζευγάρι φιλιέται και βγάζει selfies στη μέση του δρόμου